Kunt u eten Bacon als u probeert om gewicht te verliezen?

September 30

Kunt u eten Bacon als u probeert om gewicht te verliezen?

Gewichtsverlies kan helpen u look en feel beter, en misschien zelfs lager het risico van bepaalde ziekten, zoals hart-en vaatziekten en diabetes. Een dieet hoeft niet te worden al te restrictieve, echter en ontoegankelijk maken van specifieke levensmiddelen kan potentieel laten meer wenselijk. Bacon mag niet een groot deel van uw gewichtsverlies dieet, maar met inbegrip van het in een incidenteel maaltijd misschien wel goed.

Gewicht verlies beginselen

De sleutel tot het verlies van het gewicht is nemen in minder calorieën dan je verbrandt, zodat de specifieke hoeveelheid en soorten voedsel dat je terwijl het op dieet zijn eet afhankelijk van uw activiteitenniveau, hoogte, gewicht en algehele gezondheid. Volgens het gewicht controle informatienetwerk is een gezonde gewichtsverlies plan een gericht op groenten, fruit, volle granen en laag-vet zuivelproducten. Eiwit keuzes moeten omvatten voornamelijk mager vlees, vis, gevogelte, eieren, noten en bonen in plaats van vette stukken vlees. Ook proberen te beperken van verzadigde vetten en transvetten, cholesterol, suiker en zout.

Bacon voeding

Bacon is hoog in calorieën en vet, dus het moet worden gegeten met mate in elk dieet. Een plakje spek bevat ongeveer 42 calorieën en meer dan 3 gram vet. Één gram vet in een plakje spek is de ongezonde verzadigde soort vet, die kan mogelijk bijdragen aan hart-en vaatziekten, evenals een belemmering vormen voor gewichtsverlies inspanningen. Een ander probleem met spek is haar hoge zoutgehalte. Bacon heeft 192 mg zout per segment, dus het is niet gezond, zelfs wanneer u niet proberen om gewicht te verliezen.

Bacon in populaire commerciële diëten

Sommige low-carb diëten is niet bepalend voor vet of calorieën en geen onderscheid maken tussen de soorten vet. In deze commerciële diëten, met inbegrip van spek is verboden noch aanbevolen, maar met inbegrip van grote hoeveelheden kon komen op een op lange termijn kosten voor uw algehele gezondheid. In feite, adviseren modernste low-carb dieetplannen nu beperken van vlees dat is hoog in verzadigd vet en te kiezen voornamelijk mager vlees en voedingsmiddelen rijk aan enkelvoudig onverzadigde of meervoudig onverzadigde vetten.

Met inbegrip van Bacon

Als u de smaak van het spek de verleiding niet weerstaan, maar bezorgd over de gevolgen voor uw gewichtsverlies zijn, jezelf beperken tot een enkel sneetje elke keer in een tijdje. Om uw kleine hoeveelheid spek gaan verder, crumble het en gebruik het als een topping voor een gezonde salade of soep in plaats van gewoon schrokken beneden een segment dat u meer verlangen kon verlaten. Misschien vindt u ook dat uw spek craving door een gezonder alternatief, zoals lagere-vet Turkije spek of mager gesneden ham kan worden ingevuld.


gerelateerde artikelen