Wat zijn de voordelen van Jojoba olie & vitamine E voor nagels?

September 29

Wat zijn de voordelen van Jojoba olie & vitamine E voor nagels?

Van alle dingen die nagel gezondheid kunnen bevorderen, zijn jojoba-olie en vitamine E twee van de beste. Ze kunnen worden gebruikt alleen, samen of vermengd met andere natuurlijke ingrediënten voor een eenvoudige en effectieve remedie voor droge, broze nagels.

Jojobaolie

Jojobaolie komt uit de Boon van een woestijn struik. De Boon is ongeveer 50 procent olie, waardoor de niet-geurige vloeistof gemakkelijk om uit te pakken. Jojoba is bacteriën-bestendig, hydraterende en natuurlijk aids absorptie van de stoffen in de huid en nagels. Het combineren van de oliën van jojoba, citroen en zoete amandel maakt een voedende behandeling voor droge nagel bedden en broze nagels.

Vitamine E

Vitamine E is een super anti-oxidant geprezen voor haar vermogen om te helen en te beschermen van de huid. Meestal vitamine E capsules kopen is goedkoper dan het kopen van de flessen olie, en het is gemakkelijk om de olie uit de capsules. Een andere manier voor de behandeling van nagels met vitamine E is actuele toepassing van voedingsmiddelen die rijk zijn natuurlijk in de voedingsstof. Probeer een beetje pindakaas of avocado op nagels slathering of vingertoppen inweken in een ondiep bad met tomatensaus, plakken of puree.

Combineren

Jojoba-olie-absorberende eigenschappen maken het een geweldige mix met hydraterende en antischimmel vitamine E voor de gezondheid van de nagel. Vitamine E crème of olie mengt goed met jojobaolie. De olie van verschillende zaden en noten die hoge concentraties vitamine E bevatten kan ook worden gemengd voor diverse volgens uw smaak: zonnebloempitten, paranoten, pijnboompitten, hazelnoten, amandelen en pinda's. Nadat de brouwsels hebben vereffend en de overmaat afgeveegd, zal uw nagels worden gelaten met een mooie glans.

Tips

Voordat u een nagel behandeling toepast, altijd verwijderen Pools, wassen en droog uw handen en trim van uw nagels. Laat de vingers, vooral de nagel gebieden, vocht om te helpen bij de absorptie van producten van de behandeling. Masseer zachtjes olie of crème in spijkers en spijker bedden. Laat de handen zitten voor een tijdje op te vangen ', of ' slip op witte katoenen handschoenen of manicure handschoenen. Een goed moment voor nagel behandelingen is voordat het naar bed gaan, zoals behandelingen tijd hebben zal om te absorberen ongestoord overnachting.


gerelateerde artikelen