Bactrim bijwerkingen bij kinderen

March 30

Bactrim bijwerkingen bij kinderen

Als uw kind een bacteriële infectie, zoals een oor of urineweginfectie heeft, voorschrijven uw kinderarts Bactrim om te helpen bij het oplossen van de symptomen van infectie. Bactrim (sulfamethoxazol en trimethoprim) is een antibacteriële medicatie die werkt door te voorkomen dat de replicatie, de groei en de verspreiding van bacteriën in het lichaam van uw kind. Kinderen onder de leeftijd van twee maanden mag niet Bactrim. Praten met uw kind kinderarts of apotheker over Bactrim bijwerkingen bij kinderen begint uw kind nemen van deze drug.

Maagklachten

Terwijl uw kind neemt Bactrim, ze kan een maagklachten ontwikkelen als een neveneffect van behandeling, Roche, het farmaceutische bedrijf dat dit medicijn produceert wordt uitgelegd. Ze kan klagen dat haar buik pijn of dat ze niet het gevoel goed. Je kan merken dat ze moet gaan naar de badkamer steeds vaker als gevolg van de bijwerkingen van misselijkheid of diarree. Deze maag-gerelateerde effecten kunnen verminderen uw kind eetlust, waardoor ze niet geïnteresseerd in het eten van haar favoriete snack of maaltijd. Aanmoedigen van uw kind te eten van een kleine snack alvorens een dosis van Bactrim kan helpen de ontwikkeling van maagklachten symptomen bij bepaalde kinderen te beperken. Neem contact op met uw kind kinderarts onmiddellijk als u merkt dat bloed in de ontlasting van uw kind of als diarree verergert.

Slaap problemen

Je kan merken dat uw kind moeilijkheden blijven slapen tijdens de behandeling met Bactrim, verklaart Drugs.com, een drug van de peer-reviewed, informatieve website voor consumenten. Dit medicijn kan uw kind zich angstig of onrustig, wat kan leiden tot hem ongebruikelijk hyperactief of energetische moeten worden weergegeven. Als uw kind niet goed tijdens de nacht slapen, kan hij erg moe overdag, die kan invloed hebben op zijn vermogen om te blijven gericht of alert tijdens school of thuis. Praat met uw kind kinderarts als slapen problemen aanhouden of met Bactrim te blijven gebruiken verergeren.

Stemming of gedrag veranderingen

Bactrim kan uw kind te ontwikkelen van abnormale stemming of gedragsveranderingen als een neveneffect van behandeling, waarschuwen ambtenaren van de gezondheidsdienst op de Amerikaanse Food and Drug Administration. Mogelijk merkt u dat uw kind lijkt ongewoon prikkelbaar, chagrijnig of verward en kan huilen of gedoe vaker dan normaal. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal met terugkerende gebruik van dit medicijn.

Huiduitslag

Een huiduitslag kan ontwikkelen als een ernstige bijwerking van Bactrim in bepaalde kinderen, legt Drugs.com uit. Uw kind kan klagen dat zijn huid pijn doet of kan vaak kras op de aangetaste huid-regio. Als u merkt dat de verschijning van rode, geïrriteerde of droge patches van de huid op elk deel van het lichaam van uw kind, onmiddellijk contact met uw kinderarts voor verdere evaluatie en verzorging.

Gist-infectie

Bactrim is een antibacteriële medicatie die de niveaus kan verminderen van natuurlijk voorkomende bacteriën in het lichaam van uw kind, verklaren Roche medische ambtenaren. Als dit gebeurt, kan uw kind een mondeling of genitale infectie--een voorwaarde ook wel aangeduid als lijster ontwikkelen. Een orale infectie kan leiden tot de verschijning van wit, fuzzy patches binnen uw kind mond. Mogelijk merkt u dat uw kind te krabben op haar tong probeert of weigert te eten als gevolg van pijnlijke mondelinge gewaarwordingen. Een genitale infectie kan uw kind productlevering krassen op haar genitale gebied veroorzaken. U kan ook observeren ongebruikelijke genitale kwijting thats dik of witte terwijl je veranderen luier van je kind of helpt haar gebruik van het toilet. Neem contact op met uw kinderarts als je kind zich geen gist infectie symptomen ontwikkelt als extra antischimmel medicatie nodig is voor het oplossen van deze infectie.


gerelateerde artikelen