Hoe te dehydrateren kip

October 11

Hoe te dehydrateren kip

Backpackers en wandelaars nemen vaak langs gedehydrateerde levensmiddelen op hun outdoor avonturen als gevolg van de lage massa en gewicht van gedehydrateerde levensmiddelen. Uitdroging behoudt voedsel doordat het vocht daarin. De omgeving is niet bevorderlijk voor de groei van bacteriën als vocht wordt geëlimineerd. Vlees, groenten en fruit kunnen worden gedehydrateerde en hoeft niet koel. Kip kan worden gekruid als gewenste en uitgedroogd in gedroogde of schokkerig vorm.

Stap 1

Hoe te dehydrateren kip

Kook de kip, zoals u wenst tot de interne temperatuur 165 graden Fahrenheit bereikt.

Stap 2

Hoe te dehydrateren kip

Snijd de kip in 1/4-inch-dik reepjes of blokjes. Verwijderen van vet uit de kip en gooi deze weg.

Stap 3

Hoe te dehydrateren kip

Marineer of seizoen van de kip, zoals u wenst. Koel de kip gedurende één tot twee uur.

Stap 4

Hoe te dehydrateren kip

DEP de kip met een papieren handdoek totdat de kip helemaal droog is. Plaats de kip in een ondiepe of platte pan bakken. Laat niet de stukken kip aan elkaar raken.

Stap 5

Hoe te dehydrateren kip

Uitdrogen van de kip in een dehydrator of in uw oven. Volg de instructies op uw dehydrator en ervoor te zorgen dat de kip een inwendige temperatuur van 140 graden Fahrenheit bereikt. Voor uitdroging van de oven, verwarm je oven tot 275 graden Fahrenheit en kook totdat de kip een inwendige temperatuur van 160 tot F. laat de oven deur gekraakt open twee tot drie duim. Plaats een ventilator bij de deur van de oven te laten circuleren van de droge lucht.

Stap 6

Hoe te dehydrateren kip

Het controleren van de kip om de 30 minuten. Draai en draai de kip reepjes of blokjes af en toe als u in de oven koken. De kooktijd kan variëren van vier tot vijf uur, afhankelijk van uw koken methode. Gedroogde kip moet niet droge, schilferige of broos.

Stap 7

Hoe te dehydrateren kip

Laat de kip volledig afkoelen. Opslaan en de kip in een luchtdichte container of tas inpakken. Voeg warm water of kippenbouillon tot de gedroogde kip wanneer u bent klaar om te eten.

Waarschuwingen

  • Het consumeren van uw unrefrigerated gedehydrateerde kip binnen twee weken na het drogen om ervoor te zorgen dat de kip is vrij van bacteriën. Koelkast of bevriezen de gedroogde kip te verlengen de houdbaarheid.

Wat die u nodig hebt

  • Vlees thermometer
  • Mes
  • Kruiden
  • Papieren handdoek
  • Vlakke pan bakken
  • Ventilator
  • Luchtdichte verpakking

gerelateerde artikelen