Maaltijd vervangende Shake voor Weight Loss

February 25

Maaltijd vervangende Shake voor Weight Loss

Maaltijd vervangende shakes worden vaak gebruikt als onderdeel van een gewicht-verlies dieet. Over het algemeen laag in calorieën, draagbare en makkelijk te bereiden, maaltijd vervangende shakes belofte snel en pijnloos verlies van het gewicht waarbij je alle van de essentiële voedingsstoffen die u nodig hebt om gezond te blijven. Gewichtsverlies shakes in verschillende komen smaken, van verschillende fabrikanten, met inbegrip van Cambridge dieet, Slim-Fast, Atkins, Maximuscle en oer voeding.

Gebruik

Maaltijd vervangende shakes zijn ontworpen om te worden geconsumeerd in plaats van een regelmatige, stevige maaltijd. Met maaltijd vervangende shakes, afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen, kunt u één, enkele of alle van uw dagelijkse maaltijden vervangen. De meeste fabrikanten raden u aan het consumeren van ten minste één reguliere maaltijd samen met uw dagelijkse inname van de schok. Sommige shakes zijn beschikbaar vooraf gemengd, terwijl anderen moeten worden gemengd met water. Sommige bedrijven bieden ook maaltijd vervangende bars en soepen om verscheidenheid.

Voordelen

Maaltijd vervangende shakes maken uw calorie-inname gemakkelijker beheren. U weet precies hoeveel eiwitten, koolhydraten en vet je consumeert als de voedingswaarden van elke shake zal zijn berekend door de fabrikant. Door simpelweg een maaltijd met een shake, kunt u er zeker van te zijn dat u precies de juiste hoeveelheid energie en voedingsstoffen op basis van uw gewicht-verlies doelen consumeren.

Voordelen

Maaltijd vervangende shakes elimineren de behoefte om te wegen, meten of je eten koken. Ze zijn draagbaar, gemakkelijk bereid en kunnen bijna overal worden verbruikt. Maaltijd vervangende shakes elimineren het giswerk vaak geassocieerd met het op dieet zijn en zijn vooral geschikt voor iemand die niet beschikt over de tijd of de mogelijkheid vast te stellen of gewicht verlies-vriendelijke koken.

Nadelen

Hoewel maaltijd vervangende shakes een gemakkelijk en handig gewicht Managementoplossing bieden, komt dit niet zonder problemen. Met behulp van maaltijd vervangende shakes leert niet gezonde eetgewoonten of gedeelte controle, dus het is niet ongewoon voor mensen om te herwinnen van het gewicht dat ze verloren zodra ze naar een normale voeding terugkeren. Maaltijd keer in de gezinswoning kunnen je je voelt geïsoleerd als de rest van de familie een regelmatige maaltijd geniet terwijl u een shake verbruikt.

Omdat de meeste maaltijd vervangende shakes laag in calorieën zijn, misschien voel je hongerig en moe, die kan leiden tot slechte naleving tarieven. Het snelle gewichtsverlies maaltijd vervangende shakes ook in verlies van spiermassa, die vermindert uw stofwisseling en resulteert in grotere gewichtstoename resulteren kunnen wanneer u naar uw normale dieet terugkeert is gekoppeld.

Gevaren

Maaltijd vervangende shakes bevatten vaak grote hoeveelheden of kunstmatige zoetstoffen, conserveringsmiddelen, kleuren en smaken. Deze chemische stoffen kunnen leiden tot hyperactiviteit, allergische reacties, hoofdpijn, misselijkheid en spijsvertering ongemak iedereen gevoelig voor deze ingrediënten. Hoewel de meeste maaltijd vervangende shakes zijn verrijkt met vitaminen en mineralen, bevatten ze geen voldoende essentiële vetten, vezels en andere gezonde voedingsstoffen heath en welzijn te handhaven. Maaltijd vervangende shakes zijn in wezen een vorm van verwerkte voedingsmiddelen, wat betekent dat zij verbruikt in matiging en niet teveel worden moeten. Bovendien, die het lage aantal calorieën door maaltijd vervangende shakes kunnen achterlaten als u moe en zwak die kan gevaarlijk blijken in bepaalde situaties voor werk en ontspanning.


gerelateerde artikelen