Wat zijn de bijwerkingen van het stoppen met Effexor Cold Turkey?

May 5

Effexor en Effexor-XR zijn de twee merknamen in de Verenigde Staten, waaronder de generiek medicijn venlafaxine wordt verkocht. Artsen schrijven het voornamelijk voor depressie en angststoornissen, hoewel niet voor low-grade, alledaagse angst, meldt de Mayo Clinic. Wanneer een persoon abrupt nemen Effexor stopt, kunnen potentieel ernstige bijwerkingen optreden. De persoon die lijdt aan een van deze moet onmiddellijk medische hulp krijgen.

Vangsten

De plotselinge gebrek Effexor in het lichaam kan maken van de persoon die nam het aanvallen hebben. Vangsten, zijn klassiek, plotselinge disassociations met zijn bewustzijn gekenmerkt door schokkende en kronkelende bewegingen bekend als convulsies. Aanvallen kunnen ook minder voor de hand liggende, zoals niets wezenloos staren en "zoning uit" tijdens activiteiten en gesprekken. Hij kan ook flauw.

Emotionele problemen

Effexor stoppen koude kalkoen kan leiden tot een plotselinge en ernstige terugkeer naar psychische problemen ervaren alvorens de drug. Het kan ook leiden tot nieuwe. Bijvoorbeeld, kan de persoon die het angstig geworden. Ze kan zichzelf distantiëren van zichzelf, wat betekent dat ze heeft geen duidelijk emotionele verbinding met haar eigen acties. Dit heet depersonalisatie. Ze wellicht ook huilen bouts zonder een externe trigger. Als ze euforie heeft, kan ze voelen dat alles geweldig, is zelfs als het niet, of ze kan het gevoel dat alles is somber als ze dysforie lijdt. Ze kunnen ook worden paranoïde en denk dat iedereen uit om haar te krijgen, en dit kan angst veroorzaken. Ze kan emotioneel overreageren aan dingen, of te snel reageren. Haar stemmingen kunnen snel veranderen. Ze worden prikkelbaar en ongelukkig voelen.

Eten van problemen

Zonder Effexor in zijn systeem, kan de persoon die gaat van koude kalkoen van de drug sommige problemen met zijn normale inname van voedsel. Hij kan zijn eetlust verliezen, en hij kan gewicht verliezen zonder te proberen. Hij kan voelen misselijk en braken.

Ongecontroleerde beweging

Wanneer een patiënt Effexor stopt zonder spenen weg van het nemen, treden ze bewegingen die ze kan geen controle over. Haar normale acties en gebaren kunnen worden overdreven of ze kunnen gebeuren zonder haar betekenis kunnen. Ze kan voelen dat ze is voortdurend in beweging. Zij kan het gevoel van plotselinge sensorische problemen zoals gewaarwordingen die elektrische schokken voelt. Haar handen en voeten kunnen schudden of beven. Haar spieren kunnen trillen. Ze kan handelen met opwinding wanneer het niet gerechtvaardigd is, of ze onvast en onevenwichtig voelen kan.


gerelateerde artikelen