Hoe Detox uw systeem metabolisme

September 3

Hoe Detox uw systeem metabolisme

Als u traag of lusteloos voelt, is het wellicht tijd aan detox. Ontgiften heeft is een methode voor het spoelen van de onzuiverheden uit het lichaam. Slechte eetgewoonten, verontreinigende stoffen uit de omgeving, roken en drinken van alcohol kunnen bijdragen aan giftige opbouw in het lichaam. Verwijderen van toxines uit je lichaam verbetert uw immuunsysteem, verhoging van de energie niveaus en stimuleren uw stofwisseling. Maken van gezonde keuzes in uw eetgewoonten kunnen detox uw lichaam en metabolisme te verhogen.

Stap 1

Vermijd voedingsmiddelen en producten die aan giftige opbouw bijdragen kunnen. Wegblijven van alcoholische dranken en stoppen met roken. Sturen duidelijk van bewerkte voedingsmiddelen die chemische conserveringsmiddelen en zoetstoffen bevatten.

Stap 2

Het verhogen van uw dagelijkse vezel inname. Eet veel groenten, fruit en volle granen te zuiveren van het spijsverteringsstelsel. Vezels eten verhoogt het volume en de frequentie van uw darmen omdat de vezel passeert de darmen intact om te helpen verwijderen van afval, volgens MayoClinic.com. Streven naar 30 tot en met 30 g vezels per dag.

Stap 3

Eet alle-natuurlijke voedingsmiddelen om te houden van het spijsverteringsstelsel vrij van toxines. Het consumeren van onbewerkte voedingsmiddelen of voedingsmiddelen die zijn niet gemanipuleerd. Eet hele korrels broden en deegwaren, havermout, bruine rijst, vezel-rijk granen, groenten, fruit, mager biefstuk, Turkije, kip, zeevruchten, laag-vet zuivelproducten, eieren en gezonde vetten zoals olijfolie, zaden en noten.

Stap 4

Vaak eten. Het consumeren van vijf tot zes maaltijden per dag te helpen stimuleren uw stofwisseling en voortdurend reinigen uw spijsverteringsstelsel. Een portie van eiwit en complexe koolhydraten zoals gegrilde kip en asperges hebben bij elke maaltijd. Verteren uw maaltijden verbrandt calorie├źn, dus eten vaak zal u helpen meer calorie├źn per dag zelfs in rust, verbranden volgens Natural Health Magazine.

Stap 5

Het verhogen van uw inname van water. Drink minimaal acht kopjes water per dag te helpen flush toxines uit je lichaam.

Tips

  • Raadpleeg uw arts over oplossingen u kunt gebruiken bij het stoppen met roken, indien nodig.

gerelateerde artikelen