Hoe om gewicht te handhaven na het verlies van het

May 13

Hoe om gewicht te handhaven na het verlies van het

Als je al gewicht, gefeliciteerd verloren hebt. Je hebt je eerste doel bereikt. Nu is het moeilijke deel het handhaven van gewichtsverlies. Als je niet voorzichtig bent, oude gewoonten kunnen terugkeren en kunt u gemakkelijk uw harde werk ongedaan maken. Laat dit niet gebeuren. In plaats daarvan blijven handhaven van een gezond dieet en oefening regime te weren van de pond.

Stap 1

Actief blijven. Volgens de American College of Sports Medicine, zal krijgen van ten minste 250 minuten matige lichaamsbeweging per week u helpen uw gewicht te handhaven. Ook adviseert de Centers for Disease Control and Prevention krijgen van 60 tot 90 minuten van matige lichaamsbeweging de meeste dagen van de week.

Stap 2

Eet een dieet dat vruchten, groenten, gehele korrels en vetarme zuivelproducten benadrukt. Vermijd verzadigde en transvetten en voedingsmiddelen met toegevoegde suiker.

Stap 3

Blijven eten van een dieet dat is lager in calorieën dan wat u aten voordat uw gewichtsverlies. Volgens het CDC eten de meeste mensen die houden van hun gewichtsverlies minder calorieën dan ze deden vóór het verliezen van gewicht.

Stap 4

Bijhouden van je gewicht regelmatig; krijgen op een schaal een keer per week om ervoor te zorgen dat u uw gewicht handhaven.

Stap 5

Pas uw dieet en lichaamsbeweging routine als uw veranderingen in het lichaamsgewicht. Meer calorieën toevoegen aan uw dieet als u gewicht verliezen en snijd calorieën of integreer meer oefening als u van het gewicht verkrijgen bent.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts over het maken van wijzigingen aan uw dieet of oefening plan.

Tips

  • Vind een partner van de oefening. Oefening partners te motiveren elkaar kunnen helpen, en zal helpen om uitoefening pret te maken.
  • Bespreken met andere leden van het huishouden de plannen die zijn getroffen om uw doel gewicht te handhaven. Ze kunnen helpen om ervoor te zorgen dat de plannen worden uitgevoerd.

Wat die u nodig hebt

  • Weegschaal

gerelateerde artikelen