Perfecte mobiele telefoons voor tieners

April 7

Tiener mobiele telefoongebruik is in opkomst, met de statistieken van Nielsen 2011 verslag als gevolg van de grote instroom in tekst en gegevens gebruik. In 2011, Amerikaanse tieners gebruikt een gemiddelde van 320 MB aan gegevens per maand, een stijging van 256 procent vanaf 2010. Dit hetzelfde verslag blijkt dat tieners een gemiddelde van 3,417 teksten per maand sturen. Met deze statistieken in het achterhoofd, ouders moeten weloverwogen beslissingen nemen over de beste route te nemen bij het verstrekken van een mobiele telefoon voor hun tiener.

Primair gebruik van uw tiener Cell Phone

Voordat het kiezen van de soort van telefoon- en telefoon-plan dat is het beste voor uw tiener, overwegen welke functies van de telefoon en het plan moet zijn gebaseerd op de primaire gebruik van de telefoon. De kansen zijn dat uw tiener wil een cameratelefoon snap shots met haar vrienden en te kunnen verzenden en ontvangen van een hoog volume van SMS-berichten. Is het mogelijk dat de meeste tieners gebruiken hun mobiele telefoons voor muziek en films, ook zal willen. Als dat het geval is, kiest u een plan dat geschikt is voor hogere maandelijkse gegevens gebruikt. Een ander kenmerk dat is GPS, die kan worden gebruikt in noodsituaties.

Prepaid plannen

Een optie is een prepaid mobiele telefoon met een prepaid plan. Prepaid plannen bieden verschillende voordelen, met inbegrip van meer controle over uw tiener mobiele telefoon gebruiken, de mogelijkheid om te bezuinigen op de kosten van de telefoon, geen krediet controles en geen verplichting. U koopt gewoon een telefoon met een vooruitbetaald bedrag van minuten en de hoeveelheid van een set gegevens en uw tiener is klaar om te gaan. U kunt het opladen van dezelfde telefoon met extra minuten nadat de andere minuten zijn opgebruikt. Sommige prepaid telefoons bieden maandelijkse plannen die een specifieke toewijzing van minuten per maand geen contract-eis wordt voldaan bieden.

Manieren om geld te besparen

Een andere optie is uw gezin voor een familie mobiele telefoon plan ondertekenen. Als u schatten dat u en uw familie alle celtelefoons regelmatig gebruiken zullen, is dit een goede keuze. Familie plannen u geld besparen door het verlagen van de maandelijkse kosten van de telefoonrekening, maar nog steeds bieden ruimschoots minuten en gegevens gebruik. Kijk voor plannen die onbeperkt SMS bieden, omdat kinderen en jongeren de neiging om tekst meer dan praten op mobiele telefoons. Ontdek wat uw tiener naaste vrienden gebruik dienstverleners. Door omhoog te ondertekenen met dezelfde aanbieder is er gelegenheid om meer besparen via hetzelfde-netwerk mobiele telefoonservice.

Betrekken van uw tiener

Maken van de keuze aan uw tiener voorzien van een mobiele telefoon kan helpen leren van waarden zoals verantwoordelijkheid en verantwoordingsplicht. Betrekken uw tiener door herziening van uw maandelijkse rekeningen van de mobiele telefoon samen om te zien hoeveel minuten worden gebruikt en hoeveel data gebruik optreedt. Grenzen gesteld aan uw tiener mobiele telefoon te gebruiken. Als u bent ervan uitgaande dat financiƫle verplichting voor uw tiener telefoon, bijhouden van hoe vaak uw tiener is het gebruik van de telefoon en voor welke doeleinden. U kunt ook instellen dat de verwachting voor uw tiener financieel bij te dragen elke maand op de gsm-factuur.


gerelateerde artikelen