Wat zijn de behandelingen voor Pre Diabetes?

February 28

Wat zijn de behandelingen voor Pre Diabetes?

De Centers for Disease Control & Prevention (CDC) verklaart dat pre-diabetes is een voorwaarde is gediagnosticeerd door verminderde nuchtere bloedsuikerspiegel en/of een verminderde glucosetolerantie. Vertragen het ontstaan van diabetes, zelfs een keer pre-diabetes aanwezig is, is heel goed mogelijk wanneer de juiste interventies werkzaam zijn. Behandeling omvat verschillende strategieën ter verbetering van de cel insuline receptoren. Hierdoor kan de glucose voer de cellen en op de juiste wijze worden verwerkt, dan circuleren rond de bloedbaan, schadelijke schepen en organen.

Toezicht

Wat zijn de behandelingen voor Pre Diabetes?

Bloedsuikerspiegel kunnen thuis worden getest en in papier tijdschriften of computer logboeken vastgelegd. Controle van de bloedsuikerspiegel gedurende verschillende tijden van de dag en het verzamelen van deze gegevens gedurende een periode van tijd helpt de arts bepalen van passende behandeling cursussen voor elk individu. Als dietary intake en oefening activiteiten ook bent aangemeld, kan reactie van de bloedsuikerspiegel aantonen die voedingsmiddelen, dranken en oefeningen die een gunstig effect hebben op verlaging van de niveaus van de bloedglucose. Controle van hemoglobine A1C niveaus--die moeten worden uitgevoerd in een laboratorium--prima overweg met succes controle van glucoseniveaus over een langere termijn. Lab Tests Online rapporten niveaus van 5.7 tot 6,4 procent zijn diagnose van pre-diabetes. Deze test geeft glucoseniveaus in de afgelopen twee tot drie maanden.

Medicijnen

Wat zijn de behandelingen voor Pre Diabetes?

Volgens de nationale Diabetes informatie Clearinghouse (NDIC), heeft de Food and Drug Administration niet alle medicijnen voor de behandeling van pre-diabetes goedgekeurd. De NDIC gaat verder op om te zeggen dat de Amerikaanse Diabetes Association (ADA) adviseert een drug genaamd metformine voor gebruik bij mensen jonger dan 60 jaar met pre-diabetes, die hebben beide verminderde glucosetolerantie en verminderde nuchtere glucoseniveaus, evenals een BMI van 35 of hoger.

Oefening

Wat zijn de behandelingen voor Pre Diabetes?

De NDIC meldt dat fysieke activiteit een levensstijl te veranderen dat omgekeerde pre-diabetes helpen is kan door het verbeteren van het lichaam van de reactie op insuline. Grootschalige studies, zoals de Diabetes preventieprogramma, hebben aangetoond bloed glucose niveaus naar normale terugkeren kunnen door verhoging van regelmatige fysieke activiteit. Medline Plus, een dienst van het National Institute of Health, suggereert het vinden van een activiteit die is plezierig en gericht op te nemen als onderdeel van een dagelijkse routine; Dit kan betekenen dat slechts een 30-minuten lopen elke dag.

Dieet

Wat zijn de behandelingen voor Pre Diabetes?

Bloedsuikerspiegel wordt beïnvloed door het eten van voedingsmiddelen die ingaan op suiker, met inbegrip van fruit, zetmeel en andere koolhydraat-bevattende voedingsmiddelen. Vermindering van de inname van calorieën, met name uit snoep, kan glucose hoogte in veel gevallen voorkomen. Een lagere calorie-inname leidt tot verlies van het gewicht na verloop van tijd.

Verlies van het gewicht

De ADA legt uit dat zelfs kleine hoeveelheden van gewichtsverlies controle bloedsuiker helpen en pre diabetes kunnen oplossen. Met slechts 5 tot 10 procent van het lichaamsgewicht kan verloren, dramatische stijging van de bloedsuikerspiegel resulteren. Gewichtsverlies zal optreden met een vermindering van calorie-inname en een toename van de activiteitenniveau door middel van een dagelijkse oefeningsroutine.


gerelateerde artikelen