Epsom zout voor voeten

March 11

Epsom zout is vaak opgelost in warm water en topisch gebruikt om te kalmeren pijnlijke voeten en verbetering van de circulatie. Sommige artsen raden Epsom zout Baden en toepassingen te behandelen teennagel schimmel en voetschimmel. Bij gebrek aan wetenschappelijke studies, artsen het niet altijd eens over de merites van Epsom zout als een behandeling voor de voeten. Altijd contact op met uw zorgverzekeraar voordat u een medische aandoening behandelen met Epsom zout.

Wat Is Epsom zout?

Epsom zout is een kristal of gel vorm van magnesium-sulfaat, vernoemd naar de stad van Epsom, Engeland, waar hij eerst was ontdekt en gedolven in de 16e eeuw. Epsom zout is vaak opgelost in warm water en topisch gebruikt om pijnlijke spieren te kalmeren en kneuzingen te verlichten. Bij gebrek aan wetenschappelijke studies eens artsen niet over de verdiensten van Epsom zout als een behandeling voor de voeten. Altijd contact op met uw zorgverzekeraar voordat u een medische aandoening behandelen met Epsom zout.

Soorten Epsom zout behandelingen voor voeten

Historisch, is Epsom zout een behandeling van de volksgeneeskunde soms opgelost in water en inwendig gebruik als een laxeermiddel. Vandaag, wordt Epsom zout grotendeels gebruikt topisch als een behandeling van voet in warm water baden en mond soaks. De Universiteit van Maryland Medical Center raadt een 10 minuten weken, twee tot drie keer per week, in een bad van warm water in welke 1/2 kopje Epsom zout is opgelost.

Kenmerken en voordelen

Epson zout lost gemakkelijk op in water. Deze functie kan bijdragen aan zijn populariteit als een onderdeel van commerciële badzout en een voet weken — een gemeenschappelijk huis remedie voor pijnlijke of gekneusd voeten. Er is anekdotisch bewijs dat voeten onderdompelen in Epsom zout helpt het lichaam om te snel absorberen magnesium en sulfaat. Dr. Ray Sahelian, een arts en medisch schrijver gevestigd in Los Angeles, stelt op zijn website dat inweken met Epsom zout helpt het lichaam om gifstoffen en zware metalen te spoelen.

Deskundige inzicht

Medische professionals oneens zijn over de voordelen van het gebruik Epsom zouten voor voetproblemen. Op zijn website suggereert Dr. Joshua Kaye, een podoloog waarvan praktijk is gelegen in Los Angeles, dat de warmte van het water in een Epsom zout voetbad de rustgevende verlichting gerelateerde door sommige gebruikers biedt. Hij merkt op dat het drogende effect van zout uw huid droger en zelfs itchier maken kon. Sahel weergaven Epsom zout als een mogelijke behandeling voor verschillende voetproblemen. Hij verwijst naar een instantie van anekdotisch bewijs ter verantwoording voor Epsom salt's populariteit als een behandeling van voet.

Waarschuwingen

Hoewel Epsom zout eeuwenlang in de volksgeneeskunde gebruikt heeft, is er geen orgaan van wetenschappelijk onderzoek op de mens om het zout de doeltreffendheid als een behandeling voor voetproblemen te controleren. Zoals met elk zout, is Epsom zout een droogrek agent die uw huid kan drogen. Vermijd het nemen van Epsom zout intern in grote hoeveelheden zonder toestemming van uw arts. Als inweken met Epsom zout, altijd ongewone veranderingen in de omstandigheden van uw voet te melden bij uw arts. Voor hardnekkige voetproblemen, altijd een arts raadplegen of voet specialist.


gerelateerde artikelen