Tekenen van volgroeidheid bij jonge mannen

February 22

Tekenen van volgroeidheid bij jonge mannen

Zoals jongetjes tot jonge mannen ontwikkelen, zal zij vertonen tekenen van fysieke en emotionele volwassenheid. Fysieke tekenen van volgroeidheid zijn volledig tot aard, maar tekenen van emotionele volwassenheid kunnen moeilijker te herkennen. Let op tekenen van volgroeidheid vóór de toekenning van uw zoon met meer bevoegdheden en verantwoordelijkheden zoals sleutels aan de auto, later avondklok of krijgen van een baan.

Fysieke looptijd

Sommige mannen kunnen vertonen tekenen van rijping fysiek al zo spoedig 9 jaar oud, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Dit is wanneer hun teelballen, de penis en de balzak groeien. De geslachtsdelen bereiken meestal volledig volwassen grootte wanneer een jonge man zijn late tienerjaren bereikt. De stem verdiept wanneer de penis groeien begint. Haar, zoals schaamhaar, borst en gezicht, beginnen vaak groeien wanneer een jongen is 12 jaar oud. Nachtelijke emissies--ook wel aangeduid als natte dromen--start tussen de leeftijden van 13 en 17.

Geduld en waarden

Emotionele veranderingen zijn ook een teken van volwassenheid. Een teken van volwassenheid is het maken van een verbintenis op lange termijn en vasthouden aan het, volgens Tim Elmore, de oprichter en voorzitter van groeiende leiders. Jonge mannen die vertraagd bevrediging tonen dat ze vasthouden aan hun overtuigingen en doen wat juist is eerder dan doen wat is handig. Als jonge mannen ouder, zullen zij oude waarden vraag en ontwikkelen van waarden van hun eigen. Respect voor anderen en het ontwikkelen van een onzelfzuchtige houding zijn ook aanwijzingen dat een jonge man is emotioneel rijpen.

Beheersing van woede

Wanneer geconfronteerd met een negatieve omstandigheid, regelt een volwassen jonge man zijn toorn in plaats van handelt uit met harde acties of woorden. Een teken van volwassenheid is het beoefenen van gezonde methoden voor controle woede, zoals weglopen, meditatie of diep adem te nemen. Als een probleem worden opgelost moet, moet een jonge man identificeren van de echte bron van woede. Wanneer emoties onder controle, kan een volwassen jonge man de kwestie in een kalm en verzamelde manier.

Aanvaarding van complimenten en kritiek

Als jonge mannen leeftijd, zullen zij hun eigen besef van identiteit en onafhankelijkheid ontwikkelen. Zij zullen het testen van nieuwe ideeën en vormen een unieke identiteit. Een teken van volwassenheid is niet sterk reageren op complimenten of kritiek. Complimenten met dankbaarheid worden geaccepteerd, maar een volwassen jongeman laat niet de lof krijgen op zijn hoofd. Wanneer kritiek wordt ontvangen, zal een jonge man die tekenen van volgroeidheid niet bitter maar in plaats daarvan de kritiek in pas te nemen.


gerelateerde artikelen