Het gebruik van Docusate natrium 100Mg

October 27

Docusate natrium wordt een orale medicatie gebruikt voor het verzachten van de ontlasting. De medicatie gemakkelijker geschiedde ontlasting, vooral na de operatie of letsel van het perineum. Docusate natrium helpt ook behandeling van constipatie en werken om overbelasting tijdens een stoelgang. De medicatie werkt aan de ontlasting verzachten door te helpen bij het mengen van vloeistoffen met kruk om te voorkomen dat droge, harde ontlasting. Het doel van docusate natrium is om ontlasting geschiedde zonder inspanning en veroorzaakt geen een stoelgang optreden. Docusate natrium is beschikbaar met een voorschrift van uw arts en is beschikbaar als een 100 mg capsule.

Stap 1

Volg alle instructies die zijn gegeven door uw arts of apotheker over het gebruik van docusate natrium 100 mg capsule.

Stap 2

Vermijd het openen, het verpletteren of het kauwen de docusate natrium 100 mg capsule.

Stap 3

Neem een docusate natrium 100 mg capsule met een vol glas water. Blijven drinken veel te drinken gedurende de dag terwijl het nemen van de medicatie, omdat meer vloeistoffen helpen verhogen van de mogelijkheid van zachtere ontlasting.

Stap 4

Wacht ongeveer 12 tot 72 uur om de effecten van docusate natrium 100 mg capsule. Het kost tijd voor de medicatie om te beginnen produceren zachtere ontlasting, volgens Drugs.com. Als je langer dan drie dagen zonder zachtere ontlasting, uw arts raadplegen.

Stap 5

Vermijd het gebruik van docusate natrium langer dan 7 dagen, tenzij voorgeschreven door uw arts. Gebruik van de Kruk waterontharder langer kan verhogen de kans op steeds afhankelijk van de medicatie.

Stap 6

Stoppen met het gebruik van eventuele extra medicijnen voor de behandeling van constipatie terwijl het nemen van een docusate natrium 100 mg capsule, tenzij geregisseerd door uw arts. Stop met de medicatie als diarree optreedt.

Stap 7

Verslag eventuele bijwerkingen die u ondervindt bij het nemen van docusate natrium. Mogelijke ernstige bijwerkingen zijn rectaal bloeden, ernstige diarree, maagkrampen en gevoelloosheid, pijn of een uitslag rond het rectum. Symptomen van een allergische reactie op docusate natrium zijn zwelling van de luchtwegen, netelroos, moeite met ademhalen en een verhoogde hartslag. Stop de inname van de medicatie en medische hulp inroepen nood voor om het even welk van deze symptomen betekenende een allergische reactie.

Stap 8

Docusate natrium 100 mg capsules, hard bij kamertemperatuur worden opgeslagen.


gerelateerde artikelen