Top zwangerschap steun gordels

October 1

Top zwangerschap steun gordels

Zwangerschap steun gordels, ook bekend als moederschap drijfriemen, drijfsnaren buik gordels, zijn eenvoudige, strap-achtige constructies die een zeer nuttig doel dienen. Deze gordels nemen enkele van het gewicht van de buik van de moeder-to-be, helpen bij het verlichten van rugpijn, bevorderen van comfort en mobiliteit verbeteren. Uiteindelijk, uw keuze voor een gordel ondersteuning komt neer op uw eigen persoonlijke behoeften, comfortniveau en budget, maar weten wat te zoeken voor optimaal gebruik kunt maken van de meest effectieve keuze.

Who Needs It

Als je baarmoeder tijdens de zwangerschap groeit en je buik groeit, kan je zelf lijden aan matige tot ernstige rug of pijn in de onderbuik; Als dit het geval is, kan een zwangerschaps gordel verlichten de pijn door herverdeling van het gewicht en het bieden van extra ondersteuning. Volgens gebruiker getuigenissen van aanstaande moeders op Babycenter.com, kunnen buik riemen ook helpen verlichten van bekken pijn, zwelling en achy zijden van de spier. Zwangerschaps riemen bijzonder handig zijn voor vrouwen verwacht tweeling of degenen die hebben om te verblijven op hun voeten voor vele uren op een moment, maar iedereen kunnen dragen en bepaalde voordelen ervaren. Voor een fundamentele band die geschikt is voor moeders die niet in een grote hoeveelheid pijn, raadt moederschap deskundige Erica Matteson de elastische lichte moederschap steun gordel van Gabrialla.

Vind uw pasvorm

Met behulp van een meetlint, meet de omtrek van je heupen met de tape verticaal uitgelijnd net in het midden van uw heup botten. Kies de grootte van een gordel die overeenkomt met deze hippe meting. Bij het dragen van de gordel, moet je een onmiddellijke lift onder uw lagere buik en lichte, maar stevige druk op uw onderrug. Lopen enkele meters met de gordel; met een ideale pasvorm, moet u niet eens merken dat je een zwangerschaps riem draagt. Krijg een gevoel voor het materiaal zoals u de gordel past--het materiaal moet niet krabben of irriteren de huid. Terwijl de Gabrialla licht steun gordel is best geschikt voor petite vrouwen met "basketbal"-vormige buik, volgens Matteson, de toekomstige mama ondersteuning Belt is een betere pasvorm voor taller, curvier zwangere vrouwen en mensen met een beetje meer pijn.

Gordels aan uw behoeften

Terwijl zwangerschap steun gordels alle dezelfde fundamentele functie dienen, komen ze in een paar verschillende varianten. Als je merkt dat je betrokken bij tal van verschillende dagelijkse activiteiten, zoeken een tweedelige gordel--deze gordels voorzijde en rug panelen voor on-the-fly spanning aanpassing, zodat u kunt kiezen min of meer steun afhankelijk van activiteit. Riemen met extra panelen en schouder wiegen bieden nog meer versterking; voor vulvaire ongemak, ernaar streven een riem met opgenomen vulvaire ondersteuning. Als u pijn ervaart wanneer u liggen bent en zal meestal het dragen van de gordel naar bed, zoeken een minder zware, ongedeelde model gemaakt van dunner, stretchier materiaal. Op een soortgelijke opmerking raden de revisoren product bij Galt Technology, Inc., de MaternaBelt Stretch model, noemde het "in de buurt van perfect voor pasvorm en comfort."

Meer om te overwegen

Hier vind je zwangerschap steun gordels op brick-and-mortar moederschap winkels of online moederschap winkels. Prijzen variƫren van ongeveer $20 tot $85 per riem vanaf 2014. Vind je de bovenste gordel voor jou, brengen een partner als u winkelt u kunt proberen op de achterbank--indien mogelijk, winkel op een zwangerschaps winkel en hulp van het personeel of een opgeleide doula. Na uw zwangerschap, overwegen een postpartum steun gordel om te helpen gemak rugpijn en ondersteuning van uw core spieren als de overgang van het lichaam en organen in hun pre-zwangerschap staat.


gerelateerde artikelen