Ziekten veroorzaakt door misbruik van de substantie

August 7

Ziekten veroorzaakt door misbruik van de substantie

Talloze ziekten kunnen worden veroorzaakt door misbruik van de substantie. Volgens het National Institute on Drug Abuse of NIDA---een divisie van de National Institutes of Health---hoewel middelenmisbruik is vaak vrijwillig op de eerste plaats over tijd kunt wijzigen van iemands gen expressie en hersenen Circuitry circuitry,, beïnvloeden van gedrag en de mogelijkheid om vrijwillige beslissingen te nemen. NIDA staten die langdurige misbruik van de substantie kunnen aanzienlijk iemands gezondheid schaden en invloed op vele lichaamssystemen.

Kanker

Longkanker is een ziekte die kan worden veroorzaakt door misbruik van de substantie. Volgens NIDA, drugsmisbruik kan leiden tot tal van respiratoire problemen, en het roken van sigaretten is gekoppeld aan bronchitis, emfyseem en longkanker. Marihuana rook wordt ook verondersteld te leiden tot ernstige ademhalingsproblemen, en het langdurig gebruik van bepaalde drugs---inclusief inhaleer, nicotine en recept opiaten---kan vertragen van de ademhaling, het verminderen van de hoeveelheid zuurstof die kunt invoeren van de longen en astma symptomen verergeren. NIDA stelt dat het roken van sigaretten de meest vermijdbare oorzaak van kanker in de Verenigde Staten is en is in verband gebracht met kanker van de mond, nek, maag en longen. Chronische marihuanagebruik verwondt ook de longen, zij worden blootgesteld aan vele carcinogenen en bevordering van voorstadia Long wijzigingen vergelijkbaar met tabaksrook. Volgens NIDA, misbruik van de volgende medicijnen kan kanker veroorzaken: nicotine, marihuana en steroïden.

Levercirrose

Levercirrose is een ziekte die kan worden veroorzaakt door misbruik van de substantie. De Merck Manuals website staten die verlengd leverschade kunnen leiden tot levercirrose en dat de meest voorkomende oorzaak van cirrose van de Amerikanen alcoholisme of chronisch misbruik van alcohol is. Na hartaandoeningen en kanker is cirrose de meest voorkomende doodsoorzaak onder Amerikanen tussen de leeftijden van 45 en 65 jaar. Volgens de website van de Merck Manuals is cirrose de "onomkeerbare vervanging van een grote hoeveelheid normale leverweefsel met weliswaar littekenweefsel," die schaadt de lever de capaciteit om te regenereren of groeien nieuwe cellen van de lever. Gemeenschappelijke symptomen die gepaard gaan met levercirrose omvatten anorexia of een slechte eetlust, gewichtsverlies en malaise. Een aangetaste lever is kan het niet uitvoeren van de volgende functies: breken stofwisselingsproducten van afval, het genereren van galzouten om te helpen verteren van vetten, elimineren van toxine, en verwerken van drugs, onder andere functies.

Hart-en vaatziekten

Hart-en vaatziekten kan worden veroorzaakt door misbruik van de substantie. Volgens de Women's Heart Foundation suggereren de resultaten van veel studies dat matig alcoholgebruik een persoon tegen hart-en vaatziekten beschermen kan door stimuleren van HDL cholesterol en het verminderen van de vorming van tandplak in de slagaders. Verbruiken meer dan drie glazen per dag, echter, heeft een toxisch effect op het hart, en langdurige, zware drinken kan beschadigen het hart en oorzaak hypertensie of verhoogde bloeddruk, alcoholische cardiomyopathie, of een uitgebreide en verzwakt hart, congestief hartfalen en beroerte. Volgens de American Heart Association betekent matige alcoholconsumptie gemiddeld één tot twee glazen per dag voor mannen en één drank per dag voor vrouwen. Een drankje kan worden 12 oz. van bier, 4 oz. van wijn, 1.5 oz. van 80-proof geesten of 1 oz. van 100-proof geesten.


gerelateerde artikelen