Hoe leren kinderen Respect autoriteit

August 5

Hoe leren kinderen Respect autoriteit

Ouderschap is meer dan het knuffelen van uw kostbare baby in uw armen, tellen van haar vingers en tenen, voeden haar elke twee uur en het houden van haar luier droog. Dit is het makkelijke gedeelte. Je moet haar begeleiden door het leven, ervoor te zorgen dat haar besluiten zijn de juiste zijn. Sommigen hiervan omvatten de wijze waarop ze omgaat met anderen. Respect voor autoriteit omvat iedereen van u aan haar leraren. Respect begint in het huis, en hoewel je niet realiseren misschien, uw kind zelf ook moet respecteren.

Stap 1

De voorbeeldfunctie voor uw kind. Uw kind bootst wat u doen--als hij u ziet schreeuwen, vloeken, onderbreken of wordt sarcastisch, hij gelooft dat dit probleem is natuurlijk, verklaart Dr. Robyn Silverman, kind en tiener ontwikkeling expert. Als u wilt dat een kind tot en met respect voor u en zijn gezagsdragers, hoe hem te doen.

Stap 2

Geef respect aan uw kind. Dit betekent dat u ondersteuning van uw kind en haar gevoelens. Erkent haar gevoelens, en zich onthouden van negatieve dat kan pijn doen haar iets te zeggen. Respect is een bidirectionele straat. Gewoon omdat je een gezaghebbende cijfer betekent niet dat u uw kind moet niet respecteren. Ze is een persoon, ook.

Stap 3

Neem tijd om te bespreken van de momenten van gebrek aan respect. Of zie je een ander kind wordt oneerbiedig om een autoriteit figuur--uw kind wordt respectloos--wilt u bespreken met hem. Vraag hem wat leidde tot de situatie, waarom hij verkeerd was en wat hij anders zou hebben gedaan. Dit geeft hem tijd na te denken over de situatie in plaats van het tot een ander incident gegaan door chalking.

Stap 4

Beslissen over een consequentie voor respectloos gedrag. Net zoals u geen liegen tolereren, tolereren geen uw kind wordt respectloos met die in gezaghebbende posities. Maak een lijst van straffen die, volgens haar mate van gebrek aan respect variƫren. Als ze tijdens een conversatie onderbreekt, haar plaats in de hoek voor vijf minuten. Als ze terug naar u of een andere persoon praat, weg te nemen een gewaardeerde bezit, zoals een hand-held video game, voor een week. Voldoen aan de straf, het maakt niet uit hoe moeilijk het voor u zijn zou.

Stap 5

Geef uw kind lof wanneer hij respect opbrengt. Voorbeelden zijn een deur openhouden voor een oudere buurman, of een zwangere vrouw met haar boodschappen bijstaan. Dit zijn beide borden van goed fatsoen en respect. Hem vertellen hoe trots je bent van hem, en praten over bij de dinerlijst die avond. Dit stimuleert hem om door te gaan met positieve acties.


gerelateerde artikelen