Hoe te te nemen Shilajit voor Libido

May 29

Hoe te te nemen Shilajit voor Libido

Shilajit is een stof gevonden op rotsen in het Himalaya-gebied van India en Afghanistan. Volgens Dr. Ray Sahelian, wordt shilajit beschouwd als een mengsel van organische humic stoffen en andere plant en microbiële stoffen. Shilajit is gebruikt voor een lange tijd in en rond India als een libido te verhogen. Volgens een studie uitgevoerd door Chungbuk National University in Zuid-Korea, shilajit toonden zowel een spermiogenic en ovogenic effect bij ratten, wat betekent dat het de vorming van zaadcellen en eieren verbeterd. Echter tot op heden zijn geen wetenschappelijke studies gedaan over mensen voor het testen van de effectiviteit van shilajit voor libido of elke andere gezondheidsvoordelen.

Stap 1

Raadpleeg uw arts voordat u begint te nemen van een supplement shilajit. Het supplement is niet geëvalueerd door de Food en Drug Administration en geen betrouwbare studies zijn uitgevoerd op de mens, dus de potentiële voordelen en risico's zijn onbekend en een arts moet u toezicht houdend shilajit.

Stap 2

Neem één tot twee capsules tweemaal per dag of volg de aanbevelingen van de dosering van uw arts. Meeste shilajit verkrijgbaar in capsule vorm en kan worden gevonden in natuurlijke voedingopslag en online. De aanbevolen dosering op de flessen is één tot twee capsules twee keer per dag.

Stap 3

Blijven nemen voor onbepaalde tijd. Shilajit is ontworpen om te worden gebruikt als een constante aanvulling als een vitamine, zodat u niet hoeft om te fietsen in- of uitschakelen als jij met sommige supplementen.

Waarschuwingen

  • Shilajit is niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration of met verifieerbare wetenschappelijke studies op mensen. Dus zijn de voordelen en de risico's onbekend.

Wat die u nodig hebt

  • shilajit capsules

gerelateerde artikelen