De beste voeding voor spieren uit te rekken in Yoga

December 2

De beste voeding voor spieren uit te rekken in Yoga

Yoga biedt een uitgebreide reeks oefeningen voor het verbeteren van spierkracht en flexibiliteit. Als u denkt dat uw niveau van flexibiliteit is ook beperkt tot praktijk yoga, of als u hebben een plateau bereikt in uw yoga praktijk en op zoek bent naar het volgende niveau bereiken, kan wijzigen van uw dieet om bepaalde voedingsmiddelen te nemen en te voorkomen dat anderen sommige van uw spieren verborgen flexibiliteit potentiële ontgrendelen.

Hoog watergehalte

Uw spieren zijn opgebouwd uit 76 procent water. Wanneer spieren gedroogd worden verliezen ze hun vermogen te contracteren en goed ontspannen. Krampen en slechte flexibiliteit resultaat. Uitdroging schaadt ook het vermogen van uw lichaam om verse zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren. Voor het bereiken van uw grootste flexibiliteit en het voorkomen van letsel tijdens het beoefenen van yoga, belasting op hoog water inhoud voedingsmiddelen zoals verse groenten en fruit, zegt Ani Phyo, auteur van het boek "Ani's Raw Food Azië." Fruit smoothies en eiwit dranken ook help je verblijf gehydrateerd. Deze leveren hoge kwaliteit, gemakkelijk geabsorbeerd voeding samen met veel water.

Anti-inflammatoire

Chronische ontsteking veroorzaakt zwelling, een vorm van ongezonde vochtretentie, waardoor de spieren pijnlijk en stijf. Uw dieet bijdraagt aanzienlijk aan uw lichaam de neiging tot ontsteking door het bevorderen van een zuur of alkaline pH. Alkalische omstandigheden afname ontsteking, volgens natuurgeneeskundige Michele Tonkin in haar boek "Ontsluiting van de deur naar gezondheid en vrijheid op elk gebied van je leven." Voedsel dat bevordering van alkaliteit omvat de meeste groenten en fruit. Specerijen, zoals gember en kurkuma staan ook bekend om hun anti-inflammatoire voordelen en zijn goede toevoegingen aan een gezonde voeding, volgens een studie gepubliceerd in het augustus 2011-uitgave van het tijdschrift "Ontsteking."

Zwavel-bevattende voedingsmiddelen

Je lichaam produceert pezen en ligamenten van bepaalde aminozuren, waarvan sommige, zoals cysteïne en methionine, zwavel bevatten. Volgens Klaus Kramer, redacteur van het boek "Nutraceuticals in gezondheid en ziektepreventie," het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan deze aminozuren of in zwavel-bevattende verbindingen bevordert gezonde en soepele gewrichten. Hoge-zwavel voedsel omvat kruisbloemige groenten, zoals broccoli, kool en boerenkool, knoflook en uien. Eidooiers en rode paprika's bieden ook goede hoeveelheden zwavel.

Voedsel om te vermijden

Het is zo belangrijk om te voorkomen dat bepaalde voedingsmiddelen, zoals het is om anderen ter bevordering van de flexibiliteit van de spier. Zijn op de lijst van levensmiddelen te vermijden of te beperken die zijn drogen, zoals koffie en alcohol. Een eiwitrijk dieet kan ook uitdrogen je lichaam omdat sommige van de afvalproducten van de stofwisseling van eiwit door de nieren moeten worden verdund om veilig worden geëxporteerd in de urine, volgens Robert Haas, M.S., auteur van het boek ' Eat to Win voor Permanent vet verlies: het revolutionaire vetverbrandende dieet voor piek mentale en fysieke prestaties en optimale gezondheid. " Andere voedingsmiddelen om te blijven vanaf omvatten zuur-vormende voedingsmiddelen zoals suiker en koolhydraten verwerkt.


gerelateerde artikelen