Yoga oefeningen voor de darmen en het spijsverteringsstelsel

October 31

Yoga oefeningen voor de darmen en het spijsverteringsstelsel

Yoga houdingen vooruit zoals bochten en wendingen comprimeren uw buik om gas vrij te geven. Het beoefenen van yoga ook verhoogt de bloedtoevoer naar je darmen en spijsverteringskanaal, die uw spijsvertering verbeteren kunnen. Het kalmerende effect van yoga reikt tot uw spijsverteringskanaal om ook te helpen bij de spijsvertering. Voor de spijsvertering gezondheid op een lege maag voor de beste resultaten moet u yoga houdingen.

Wind-verlichten Pose

De naam wind-verlichten pose vat de belangrijkste gebruik van deze oefening om te profiteren van mensen met problemen met de spijsvertering. Nochtans, het ook strekt zich van de lagere rug en hals, de buikorganen geeft een zachte massage en verlicht stijfheid in de rug. Voor het uitvoeren van de wind-verlichten pose, ga op uw rug liggen en ontspan je armen langs je lichaam. Trek je tenen terug en contract je dijen. Vervolgens buig je linker knie en trek het in je borst. Wikkel uw rond uw knie en til je hoofd naar je knie. Houd uw rechterbeen en glute op de verdieping. Rock zachtjes heen en weer en laat vervolgens je been terug naar de vloer. Herhaal met je rechterbeen.

Ondersteunde kind Pose

De ondersteunde child's pose is een variatie op van de populaire kind pose die zich uitstrekt van je rug. Een grote kussen ondersteunt uw lichaam en zachtjes comprimeert de buik terwijl u uitvoeren van deze pose. Om te beginnen, knielen op de verdieping met het einde van het kussen tussen uw knieën. Buig naar voren en boven op een kussen liggen. Plaats je armen op de grond langs je lichaam. Open uw knieën uit zo ver als je kunnen aan de zijkanten. Draai uw hoofd en het ontspannen op de bovenkant van het kussen.

Draaide buik Pose

De pose draaide buik is een kronkelende oefening die gas loslaat en zich uitstrekt van de onderrug. Voor het uitvoeren van de buik draaide pose, liggen op je rug en je armen te uw zijden op de vloer uit te breiden. Plaats de armen loodrecht op je romp en verankeren van je schouderbladen naar de verdieping. Buig je knieën te maken van rechte hoeken boven je heupen en langzaam draai je heupen om de benen aan de vloer aan uw linkerkant neer te zetten. De rechterschouder wordt niet opheffen. Herhaal naar rechts.

Bound Angle Pose

Meestal zit je rechtop te doen van de afhankelijke hoek pose, maar om te helpen problemen met de spijsvertering, je buig naar voren. Deze pose strekt zich uit van de lies. Start zittend op een krop met je voeten samen op de vloer voor u, knieën gebogen. Open je knieën richting de vloer. Pak je voeten en je knieën duwen naar de vloer. U kunt blokken of kussens onder je knieën om hen te steunen indien gewenst plaatsen. Vervolgens buig naar voren en houd uw borst opgeheven en de rug recht. Houd je botten zitten in contact met de vloer.


gerelateerde artikelen