Slim winkelen voor probiotica

March 5

Probiotica zijn culturen van bepaalde levende micro-organismen, zoals bacteriën, die worden in de menselijke maag gevonden kunnen. Probiotica meestal van nature of worden toegevoegd aan levensmiddelen om een soort van voordeel wanneer verbruikt. Het proces van het nemen van probiotica in wezen voegt bacteriën terug naar ons systeem. Bacteriën zijn meestal verloren uit ons systeem te wijten aan de inname van producten zoals antibiotica.

Probiotica kunnen worden gevonden in voedingsmiddelen en supplementen. In probiotische supplementen, de bacteriën is oorspronkelijk aanwezig of toegevoegd tijdens de bereiding. Voorbeelden van voedingsmiddelen die probiotica bevatten zijn yoghurt, gefermenteerde en niet-gegiste melk, miso, tempeh en bepaalde SAP en soja dranken. Door de jaren heen, mensen zijn begonnen met de probiotica gebruiken als een vorm van complementaire alternatieve geneeskunde (CAM) om te helpen voorkomen en behandelen van bepaalde ziektes eveneens te bevorderen over het algemeen goede gezondheid.

What to Look For

De meest voorkomende probiotische voedingsmiddelen op de markt is vandaag yoghurt. Yoghurt is aangetoond dat de vaginale en spijsvertering gebieden beschermen tegen het verlies van gezonde bacteriën. Yoghurt is een probiotische alleen overwogen wanneer het lactobacillus of andere bacteriën bevat. Wanneer het winkelen voor probiotica in yoghurt, is het belangrijk te raadplegen van het etiket en op zoek naar de woorden "bevat levende culturen." Het consumeren van probiotica zoals yoghurt tijdens een antibioticakuur zal helpen om te voorkomen dat gist infecties of aandoeningen zoals Prikkelbare darmsyndroom.

Andere producten rijk aan probiotica omvatten kefir, een drankje gemaakt met culturen die meestal op smaak met fruit gebracht. Kijk voor producten zoals kwark, geconserveerde groenten en poedervorm drankje mixen wanneer het winkelen voor probiotica.

Gemeenschappelijke valkuilen

De bijwerkingen die zich meestal voordoen tussen het nuttigen van Probiotica zijn milde spijsvertering kwesties zoals opgeblazen gevoel of gas. In de meest ernstige oorzaken, kon probiotica veroorzaken infecties die zullen moeten worden behandeld met antibiotica. Deze gevallen hebben voorgedaan met personen die andere onderliggende gezondheidsvoorschriften hebben. Hoewel yoghurt is beschouwd als een probiotische, moeten bevroren yoghurt met de probiotische kwaliteiten van de producten "live gekweekt" yoghurt niet verwarren door individuen. Als een persoon met behulp van een CAM zoals probiotica overweegt, raadpleegt u eerst een zorgaanbieder. Geen CAM-therapie moet worden gebruikt in plaats van conventionele medische zorg of zonder het advies van een medische provider.


gerelateerde artikelen