Hoe te eten van gezonde Lunches op kantoor

September 29

Hoe te eten van gezonde Lunches op kantoor

Ongeveer 83 procent van de Amerikanen eten meestal op hun bureau in de loop van een normale werkdag, volgens de Academie van voedings- en dieetleer. Veel van deze mensen wellicht de wens om te eten een gezonde lunch op het werk kan, maar het moeilijk zijn met een korte lunchpauze en verleidingen van minder gezondheid bewuste collega's. Planning, snoepen en maken zelf verantwoordelijk zijn drie manieren om te helpen je eet gezonde lunches op kantoor.

Planning is sleutel

Wanneer je probeert om te eten een gezonde lunch op kantoor, is het beste wat dat u kunt doen plan uw maaltijden vooruit en breng uw eigen lunch. Werkplek cafetaria's zijn vaak gevuld met vettig, ongezond eten, zoals pizza en cheesy pasta's. Voorbereiding van uw lunch zal u helpen blijven op schema gedurende de dag. Maak een extra gedeelte of twee tijdens de avond voor diner en pak sommige in een container kan worden meegenomen voor de lunch op kantoor. Pak uw lunch de avond tevoren, zodat u kunt gewoon pak het op de weg naar buiten de deur in plaats van versluiering te maken iets gezond in de ochtend. Gegrilde kip en groenten, Turkije broodjes op hele korrels brood en volkoren pasta met marinara saus zijn snelle, eenvoudige opties die u zullen helpen houden je volledige en op de rails.

Knabbelen regelmatig

Munching op gezonde snacks gedurende de dag is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je eet een gezonde lunch op kantoor. Wanneer je nog niet sinds ontbijt gegeten en je famished, misschien bestellen van een grote pizza lijkt een goed idee. Als u zelf met gezonde hapjes hele dag lang tevreden hebt, blijft je bloedsuikerspiegel stabieler zijn zodat u niet het gevoel honger en u meer kans zult te houden met uw gezonde Lunchpakket. Kies hapjes die eiwitten, die helpt houden u volledige bevat. Sommige opties omvatten hummus en versneden groenten, kaas van de tekenreeks en een stuk fruit en all-natuurlijke pindakaas op hele korrels crackers.

Worden kieskeurig met Takeout

Laten we eerlijk zijn, zelfs met de beste bedoelingen, er zijn sommige dagen dat je niet gaat om te kunnen plannen en pak uw lunch. Wanneer dit gebeurt, takeout mogelijk uw enige optie. Het vinden van een paar plaatsen in de omgeving in de buurt van uw werk en studie van hun menu's. Kies takeout opties mager eiwit, groenten en volle granen, zoals een kalkoen sandwich op hele korrels brood met een salade of kippensoep en een plantaardige wrap bevatten. Vragen voor broodjes zonder kaas of mayonaise en aandringen op het verkrijgen van salades met de dressing aan de kant. De meeste restaurants zal bereid zijn te voldoen aan uw dieet behoeften.

Zoek een Buddy

Verleiding weerstaan kunnen moeilijk, vooral op het kantoor waar automaten en snoep kommen kan gooi je weg in een oogwenk. Het vinden van een mede-werker die ook in gezond eten en een pact om elkaar blijven op schema te helpen maken. Eet met deze buddy lunch elke dag en collega's die proberen te saboteren van uw inspanningen met ongezonde verleidingen te vermijden.


gerelateerde artikelen