Ingrediënten van Clinique huid verzorgingsproducten

August 24

Ingrediënten van Clinique huid verzorgingsproducten

Clinique de drastisch verschillende hydraterende Lotion is al jaren een favoriet onder de cosmetische vennootschappelijk volgelingen en is een nietje in hun huidverzorging lijn. De bleke geel lotion is de derde stap in Clinique de legendarische 3-staps huid zorgsysteem, na reiniging en toning. Clinique.com zegt de populaire moisturizer "handhaven van optimale vochthuishouding" en "verzacht, glad en verbetert." Voor de beste resultaten, Clinique raadt het twee keer per dag na de zuivering.

Belangrijkste ingrediënten

Savvyskin.com bevat de ingrediënten in de Clinique de drastisch verschillende hydraterende Lotion als: Water gezuiverd, minerale oliën, sesamolie, propyleenglycol, thee Stearate, Gylceryl Stearate, Lanolin Alcohol, Petrolatum, Methylparaben en Propylparaben.

Minerale olie

Minerale olie is regelmatig in cosmetica en een zeer verfijnde en gezuiverde versie is gebruikt in producten voor meer dan 100 jaar. Thebeautybrains.com meldt dat minerale olie als een barrière fungeert door te verhinderen dat water, en daarom vocht, waardoor je lichaam via je huid. Vocht vasthouden laat uw huid zacht en soepel.

Sesamolie

Sesamolie is een natuurlijke antibacteriële en anti-inflammatoire agent. Youthingstrategies.com zegt over sesamolie, "het is natuurlijk antibacteriële voor gemeenschappelijke ziekteverwekkers van de huid, zoals staphylococcus en streptococcus, evenals gemeenschappelijk schimmels van de huid, zoals voetschimmel schimmel."

Propyleenglycol

Natuurlijke-gezondheid-informatie-centre.com meldt dat propyleenglycol helpt de huid behouden vocht. Het is een humescent en voorkomt dat vocht ontsnappen.

THEE-Stearate

Cosmeticsinfo.org verklaart de wasachtige solide thee-stearate als het "triethanolamine (thee) zout van stearinezuur." Zij melden dat thee-stearate vaak in cosmetische producten gebruikt wordt, met inbegrip van babyproducten, geuren, nagellak, haarproducten en make-up.

Glyceryl Stearate

Een ander wasachtige solid en gelijkaardig aan thee-stearate, glyceryl stearate wordt ook vaak gebruikt in cosmetica. Cosmeticsinfo.org meldt dat glyceryl stearage kan worden gevonden in lichaam producten zoals lotions, crèmes, poeders en reinigingsmiddelen; cosmetica zoals mascara, make-up bases en stichtingen, oogschaduw en eyeliner; haarproducten zoals shampoos en conditioners en zonneproducten producten, zoals zonnebrandmiddelen, lotions en oliën.

Lanolin Alcohol

Makingcosmetics.com zegt dat lanolin alcohol, een niet-gelerend verdikkingsmiddel en sussend, heeft goede hydraterende eigenschappen, dat is waarom het is gemakkelijk te vinden in cosmetica zoals lippenstiften, of anderen die vereisen een "soepele toepassing en zacht gevoel."

Petrolatum

Petrolatum doet zich voor als een kleurloze of bleke geel halfvaste. In de cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging, wordt petrolatum gebruikt in de formulering van een verscheidenheid van productsoorten, met inbegrip van badproducten, zuivering producten, huidverzorgingsproducten, make-up, shampoo, permanent golven, haarconditioners, shaving products for men en zonneproducten producten.


gerelateerde artikelen