Voordelen voor de gezondheid van een droge Sauna

September 1

Sauna's zijn in wezen kamers met uitzonderlijk hoge hitte, ter bevordering van de gezondheid in degenen die ze gebruiken. De warmte kan worden toegediend door middel van een houtkachel of een Infrarode verwarmer of zelfs een elektrische kachel. De kamer is relatief verzegeld om te bevatten van de hitte. Op ongeveer 140 graden Fahrenheit zijn temperaturen in een droge sauna meestal lager dan een stoomsauna.

Omloop

De hoge hitte van een droge sauna stuurt de hartslag hoger wanneer u de kamer. Dit versnelt de bloedsomloop door het lichaam. Dit kan helpen die met armere omloop door het bloed uit naar hun armen, handen, benen en voeten. Volgens Harvard Medical School, kan de polsslag met 30 procent toenemen, wanneer u een sauna. Dit betekent doorbloeding bijna verdubbelt.

Metabolisme

Een droge sauna zal versnellen van uw metabolisme. Dit betekent dat je lichaam meer vet verbrandt en je kunt afvallen. Echter, aangezien het grootste deel van het gewichtsverlies in sauna's is meer te danken aan zweten en verlies van water, is het herwonnen door drinkwater, dat u hoeft te doen om te houden van het drogen.

Flexibiliteit

Stijfheid kan laten een aantal van de gewrichten door het gebruik van een droge sauna. Omdat het lichaam flexibiliteit in een sauna, verhoogt zoals bloedvaten, kunnen droge sauna gebruikers voelen versterkt. Dit betekent ook dat het kan verlichten van pijnlijke spieren.

Toxine Release

Aangezien de hitte in een droge sauna ertoe leiden u zweet en je poriƫn te openen dat zal, kunnen de toxines uit het lichaam worden afgevoerd. Volgens Dr. Lawrence E. Gibson van de Mayo Clinic is er echter geen bewijs hiervan. Hij toegeeft, echter er is niet veel onderzoek beschikbaar, met name over de voordelen van infrarood sauna's.

Ontspanning

Volgens de Harvard Medical School, kunnen sauna's produceren een ontspannen gevoel voor vele gebruikers. Dit is van oudsher wat sauna's voor zijn gebruikt. Deel van dit is wijten aan het feit dat er weinig anders is te doen in een droge sauna maar zitten en genieten. Voor het gebruik van deze tijd en toevoegen aan het effect van de ontspanning, is meditatie een goede activiteit in de sauna.


gerelateerde artikelen