Hepatitis vaccinatie voor reizen naar Italië

September 11

Hepatitis vaccinatie voor reizen naar Italië

Meer dan 4 miljoen Amerikanen reisde naar Italië in 2010, om de Verenigde Staten Italië's tweede-grootste bron van buitenlandse bezoekers. Italië is een goed ontwikkelde Europese land, zodat de medische voorzieningen meestal goed zijn, maar de voorafgaande voorbereiding de kans verminderen kan op ziek worden tijdens uw verblijf in Italië. Een belangrijke voorzorgsmaatregel is om je foto's, met inbegrip van die voor hepatitis B, zijn up-to-date.

Hepatitis B

Hepatitis B is de enige vaccinatie die de Centers for Disease Control and Prevention specifiek voor reizen naar Italië aanbevelen. Je bent in gevaar van aanbestedende hepatitis B als er een kans dat je seks kan hebben met een lokale persoon, hebben contact met lichaamsvocht, zoals bloed of sperma, of worden blootgesteld aan dergelijke vloeistoffen tijdens medische behandeling. Je zou denken dat je niet vallen in een van deze categorieën, maar zelfs de meest zorgvuldige reiziger nodig medische behandeling na een ongeval, zodat is het wijs om jezelf te beschermen door het volgen van de CDC's advies zou kunnen hebben.

Vaccinatie

Neem contact op met uw arts over de vaccinatie ruim voor de datum van uw vertrek. De volwassen vaccin bestaat uit drie afzonderlijke schoten, ideaal gezien over een periode van zes maanden. Het tweede schot moeten worden toegediend ongeveer een maand na de eerste, met het derde gegeven ten minste twee maanden na de eerste en ten minste vier maanden na de tweede. Hoewel na een of twee schoten, enige bescherming bieden, bent u niet volledig ingeënt totdat u alle drie injecties hebt ontvangen.

Vaccineren van kinderen

Kinderen krijgen een iets andere vaccinatie programma dan volwassenen. Kinderen, met inbegrip van jongeren tussen de 11 en 15, kunnen worden geënt tegen hepatitis B met slechts twee schoten, met de tweede injectie toegediend tussen vier en zes maanden na de eerste. De CDC beveelt vaccinatie tegen hepatitis B voor alle kinderen die reizen naar Italië, maar zodra je kind is ingeënt, er is geen noodzaak voor een booster shot.

Routine vaccinaties

Naast hepatitis schoten adviseert de CDC ervoor te zorgen dat uw routine schoten volledig up-to-date voor reizen naar Italië. Het gaat hierbij om vaccinaties tegen polio, mazelen, bof en rodehond, difterie, kinkhoest en tetanus. Als u van plan te ondernemen activiteiten zoals speleologie of avontuurlijk toerisme dat zou kunnen je in contact met wilde vleermuizen of carnivoren brengen, kunt u overwegen wordt geënt tegen hondsdolheid.


gerelateerde artikelen