Hoe te verwijderen van Waterpokken Scars

June 2

Hoe te verwijderen van Waterpokken Scars

Waterpokken is een gemeenschappelijke jeugd ziekte. Iedereen kan echter volgens de gezondheid van de kinderen, waterpokken krijgen. Deze zeer besmettelijke ziekte veroorzaakt jeukende, verhoogde bultjes over je hele lichaam. De hobbels in het algemeen verdwijnen op hun eigen. Volgens Medline Plus, de hobbels jeuk kan leiden tot een bacteriële infectie die tot littekens leidt. Bij volwassenen die waterpokken krijgen, de littekens zijn doorgaans donkerder dan degenen die zich bij kinderen voordoen. Niet alle huismiddeltjes zijn effectief voor iedereen in te verminderen of verwijderen van littekens en meeste huismiddeltjes worden niet ondersteund door wetenschappelijk bewijs. In bepaalde gevallen medische behandeling mogelijk moet verwijderen van de littekens. Raadpleeg uw arts voordat u een huis remedie.

Stap 1

Aloë vera gel van toepassing op de littekens. U kunt ophalen de gel uit Aloë vera planten snipping uit de uiteinden van de bladeren en knijpen uit de gel. Volgens Alford ENT en Facial plastische chirurgie, Aloë vera heeft aangetoond belofte in het verminderen roodheid en ontsteking van een litteken en kan helpen om minder zichtbaar.

Stap 2

DAB een beetje over-the-counter vervagen crème op je littekens. Fade crème helpt bij het verminderen van de duisternis van littekens en helpt de huidtoon te mengen in de huid rondom het litteken. In het algemeen, moeten de meeste vervagen crèmes worden gebruikt voor een paar weken om effectief te zijn.

Stap 3

Wrijf honing op je littekens. Honing is een natuurlijke Ayurvedische behandeling voor waterpokken littekens die helpen kunnen om hun uiterlijk te verminderen. Volgens Ayurvedische medicijnen, kan honing helpen om te genezen littekens in zo weinig als drie dagen.

Stap 4

Een microdermabrasie behandeling hebben. Volgens de medische Stichting van Palo Alto is microdermabrasie een cosmetische behandeling die zachtjes de oppervlakte laag van uw huid verwijdert. Het helpt om de textuur en verschijning van uw huid te verbeteren en het verminderen van littekens. Behandelingen in het algemeen duurt ongeveer 20 minuten.

Stap 5

Masseer Citroenmelisse crème in littekens na het wassen van je gezicht. Volgens alternatieve gezondheid kan deskundigen Linda Page in haar boek, "Gezonde genezing: A Guide naar Self Healing voor iedereen," Citroenmelisse crème helpen om het vervagen van littekens.

Stap 6

Raadpleeg een dermatoloog. Volgens Alford ENT en Facial plastische chirurgie, kunnen operatie en lasers vaak verminderen uiterlijk van een litteken. Uw dermatoloog kan ook aanbevelen injecties van de medicatie Triamcinolon, die bijdragen kan tot het vervagen van littekens.

Wat die u nodig hebt

  • Aloë vera plant
  • Honing
  • Vervagen crème
  • Lemon balm cream

gerelateerde artikelen