Eiwit poeder toevoegen aan yoghurt

May 23

Eiwit poeder toevoegen aan yoghurt

Zodra beschouwd als een aanvulling voor bodybuilders, wordt eiwit poeder nu gebruikt door mensen uit alle lagen van het leven te verbeteren van eiwitinname. Proteïne poeders komen in een waaier van smaken zoals chocolade, vanille, aardbei, banaan en fruit mengsels. Eiwit poeder kan worden afgeleid uit de Wei, soja, hennep, rijst en plantaardige bronnen. Eiwit poeder toe te voegen aan uw dieet kan worden zo eenvoudig als het gooien van een schep met wat water, en zo complex als het om pannenkoeken, brood en andere gebakken goederen toe te voegen. Eiwit poeder en yoghurt is een combinatie die biedt verschillende mogelijkheden.

Stap 1

Voeg een scoop eiwit poeder aan een glas of kommetje. Giet een beetje water tegelijk en meng het samen tot een gladde plakken vormen. Voeg de pasta toe aan uw yoghurt en meng die samen. Dit zal elimineren alle brokken of korrelige structuur van het eiwit poeder, maar geven nog steeds dezelfde voordelen, zegt de gezondheid Link Alberta website. Het poeder rechtstreeks toevoegen aan de yoghurt als de textuur u deert niet.

Stap 2

Voeg een scoop eiwit poeder en een kopje yoghurt samen in een blender met andere ingrediënten aan een smoothie maken. Zijn vruchtensap en bevroren bessen voor een fruit smoothie of magere melk, pindakaas en banaan voor een geheel andere smaak. Experimenteer met verschillende extra's te vinden van smaken die je wilt.

Stap 3

De eiwit poeder plakken of rechte eiwit poeder toevoegen aan de yoghurt, samen met verse bessen en noten te maken een eiwitrijk dessert. Elke combinatie van frambozen, aardbeien, bosbessen, pinda's, amandelen, pecannoten of okkernoten te gebruiken. Besprenkel een beetje honing of ahornsiroop als je wilt sommige toegevoegd zoetheid.

Tips

  • Welke smaak van yoghurt u het leukst voor elk recept gebruiken

gerelateerde artikelen