Veiligheid Crafts for Kids

July 9

Kinderen zijn vaak nieuwsgierig, soms onverschrokken en meestal geïnteresseerd in het verkennen van hun omgeving met weinig achting voor hun eigen veiligheid. U kunt uw kind veilig en de leuke lessen met een verscheidenheid van ambachten en games die leren van uw kind over de gevaren en wat te doen in een noodsituatie te maken.

Tekenen

Terwijl uw kiddo niet enkel nog--rijden is of op elk moment snel--er zijn een veelheid aan symptomen die belangrijk zijn voor hem om te leren. Leer hem verkeersborden met sommige creatieve ambachten voor het decoreren van zijn kamer. Een eenvoudige voor een kind om te leren is een stopbord. Het bord van karton maken en deze koppelen aan een lege verpakking van papier buis. Voor het ophangen, omzetten in het vaartuig een veiligheid spel van "Stop and Go". Moedig uw kind om te verplaatsen in de kamer rond en dan bevriezen wanneer u van het teken houdt. Andere tekens maken omvatten een teken "lopen", een "opbrengst"-teken en een blok bovenliggende teken, als uw buurt deelneemt aan het programma.

EHBO-Kits

EHBO-kits moeten worden in het huis, auto en elke andere plaats uw kind zal tijd doorbrengen. EHBO-kits met een eenvoudige decoreren ambacht dat een alledaagse vak in een decoratieve display verandert te introduceren. Versier een stof kit met stof pennen en gezwollen verf en Glitters en lijm, zelfklevende stickers en niet giftig verven op harde tin kits gebruiken. Een match-up spel om te leren van uw kind het gebruik voor alle items van de eerste hulp. Tekent u afbeeldingen zoals geschraapt knieën en verbanden en laat haar paar foto's. Nu dat ze wat elk item weet voor is, uw kind leren hoe het gebruik van de kit door verbanden van haar teddy bear's boo-boos.

Noodgevallen Collage

Het introduceren van hulpdiensten door te helpen bij het vinden van foto's van politieagenten, brandweerlieden, paramedici en reddingsvoertuigen uit tijdschriften, pamfletten en boeken van uw kind. Knip dit uit en monteren van de foto's in een collage. Wanneer hij klaar is, hangen de collage in zijn kamer om te helpen hem herinner me de mensen beschikbaar in noodsituaties. Als uw kind een aspirant-kunstenaar is, overslaan van het tijdschrift foto's en verf of teken de veiligheid personeel en voertuigen in plaats daarvan. Als uw kind oud genoeg is om de telefoon te gebruiken, leer hem het nummer tot hulpdiensten in uw omgeving door de telefoon nummer van het midden van de collage.

Flashcards

Flashcards zijn een eenvoudige manier om het versterken van de belangrijke veiligheids-lessen. Praat met uw kind en lees de verhalen samen over veiligheid in het huis, vreemdeling gevaar en hulpdiensten. De flashcards maken door te tekenen of foto's van onveilige dingen op karton plakken. Heeft uw kind hulp u afbeeldingen zoals keukenmessen, stopcontacten, brand, vreemden en een zonder toezicht zwembad tekenen. Wanneer u klaar met de gevaar-kaarten bent, kaarten met behulpzame mensen en veilige dingen zoals politieagenten en brandweerlieden, zwemvesten en fietshelmen maken. Meng kunt u de twee batches van kaarten en zien als uw kind correct de veilige en onveilige mensen en objecten identificeren kan.


gerelateerde artikelen