Kruidenmiddel te overwinnen Drug terugtrekking

June 18

Kruidenmiddel te overwinnen Drug terugtrekking

Langdurig gebruik van bepaalde drugs en alcohol kan ongemakkelijk ontwenningsverschijnselen veroorzaken wanneer u stoppen met het nemen van de stoffen. Deze ontwenningsverschijnselen kunnen milde of zelfs dodelijk zijn. Vele mensen vereisen bepaalde medicijnen of kruiden behandelingen te helpen bij het overwinnen van de drug terugtrekking. Vanwege de potentieel levensbedreigende aard van drug terugtrekking, moet u uw arts raadplegen alvorens een kruidenmiddel.

Identificatie

Ontwenningsverschijnselen van voorschrift of illegale drugs kunnen variëren van mild tot ernstige, afhankelijk van de lengte van de tijd en hoeveelheid van de drugs genomen, zegt de Universiteit van Pittsburgh Medical Center. Enkele van de meest voorkomende symptomen van drug terugtrekking omvatten maagpijn, misselijkheid, braken, overvloedig zweten, nervositeit en inbeslagnemingen, volgens de Universiteit van Michigan Health System. In sommige gevallen, kan drug terugtrekking fataal zijn.

Kruidenremedies

Kruidenmiddel te overwinnen Drug terugtrekking

U kunt bepaalde kruidengeneesmiddelen te verlichten van de symptomen van terugtrekking van verdovende middelen of andere drugs kan duren. Kruiden zoals bacopa, lobelia en Passiebloem kon helpen tijdens drug terugtrekking, volgens de Universiteit van Pittsburgh Medical Center. Rozemarijn en fluweel gewei wellicht ook het potentieel voor het behandelen van de ontwenningsverschijnselen van de drug. Geen afdoende medische onderzoek heeft het gebruik van alle kruiden behandelingen ondersteund voor drug terugtrekking of verslaving, echter. Praat met een gezondheidszorg professionele alvorens deze kruiden.

Functie

Bacopa bevat saponine genaamd bacosides die lijken te beïnvloeden van de hersenen door het verbeteren van de neurotransmitters acetylcholine en serotonine. Deze acties in de hersenen, samen met anti-oxidant effecten, kunnen helpen bij het verlichten van angst, depressie en andere psychische factoren in drug terugtrekking. Passiebloem bevat bestanddelen zoals alkaloïden, maltol en gamma-pyrone derivaten die kunnen activeren van gamma-aminoboterzuur of "GABA" receptoren en remmen van monoamino-oxidase, kalmerende effecten, waardoor volgens het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Deze specifieke kalmerend acties in het lichaam kunnen helpen in het behandelen van de ontwenningsverschijnselen geassocieerd met opiaten en benzodiazepinen. Lobelia is belangrijkste samenstellende, genaamd lobeline, lijkt te verhogen van dopamine en noradrenaline-release, welke account voor het mogelijke gebruik ervan als een antidepressivum en drug-intrekking steun.

Wetenschappelijk bewijs

Kruidenmiddel te overwinnen Drug terugtrekking

Een in vitro studie gepubliceerd in het Journal van etnofarmacologie in 2002 gevonden dat bacopa extract leek te verlichten van Morfine ontwenningsverschijnselen in cavia ileum, volgens de Universiteit van Pittsburgh Medical Center. Een 2001 dubbelblinde klinische proef voor mannen verslaafd aan opiaten gepubliceerd in het Journal of Clinical Pharmacy and Therapeutics gevonden dat het nemen van passiebloem samen met de medicatie clonidine meer effectief was bij de behandeling van de emotionele en fysieke symptomen van drug terugtrekking dan het nemen van clonidine alleen. De lobeline opgenomen in lobelia verhoogde dopamine en noradrenaline versie terwijl bemoeien met receptoren gekoppeld aan verslaving, volgens dierlijke studies gepubliceerd in de Journal van farmacologie en Experimental Therapeutics in 2000. Een andere studie in het dezelfde verschenen in 2001 bleek dat lobeline blokkeert de gedrags- en neurochemical effecten van amfetamine drugs. Bovendien, verlicht een 2003-studie in het tijdschrift dat fytotherapie onderzoek bleek dat nemen van rozemarijn extract morfine ontwenningsverschijnselen bij muizen. Twee andere studies met behulp van muizen in 1999 gepubliceerd in de Journal van etnofarmacologie ontdekt dat het nemen van een water extract van fluweel gewei had antinarcotic effecten met betrekking tot morfine.

Waarschuwingen

Droge mond, spierzwakte of misselijkheid kunnen optreden terwijl het nemen van bacopa, vooral in grote hoeveelheden. Vaak voorkomende bijwerkingen van het nemen van de passiebloem omvatten duizeligheid, sedatie en verminderde mentale functie. Lobelia kan ook leiden tot misselijkheid en duizeligheid, evenals hypertensie, zweten, braken, toevallen, depressie en andere potentieel gevaarlijke bijwerkingen. Lobelia kan ook het verhogen van de effecten van nicotine, potentieel leiden tot toxiciteit, terwijl Passiebloem kan het verhogen van de effecten van alcohol, benzodiazepinen, phentobarbital en anticoagulantia.


gerelateerde artikelen