Zwemmen oefeningen voor plantaire Fascia

June 5

Zwemmen oefeningen voor plantaire Fascia

Zwemmen oefeningen voor plantaire fascia zijn ontworpen om u fit zonder extra gewicht zetten je gewonde voet te houden. Omdat plantaire fascitiis een inflammatoire letsel veroorzaakt door gewicht dragende gedurende langere perioden van tijd is, is het belangrijk dat de oefeningen u niet extra gewicht op je voeten zet. Zwemmen oefeningen helpen strek uw voet spier evenals houd die u fit zonder levensgevaarlijke van je gewonde voet.

Wave Maker

Deze oefening zwemmen versterkt uw benen, abs en kont zonder levensgevaarlijke van je voet. Zwemmen aan de rand van het zwembad muur, plaatsen van uw linkerhand aan de rand van het zwembad en uw rechterhand plat tegen de muur met je handpalm naar beneden. Vanuit deze positie, breiden van je benen op water niveau, ervoor te zorgen dat zowel uw knieën als je voeten naast elkaar zijn. Begin schoppen uw benen tegelijk op en neer, met behulp van uw heupen en buikspieren aan te spannen om uw snelheid te verhogen. Ga zo snel als je gedurende 30 seconden kunt. Herhaal totdat vermoeid.

Totale lichaam Stretch

Deze oefening zwemmen helpt strek je benen, evenals uw voet zonder dat extra gewicht op het. Draai naar de rand van het zwembad, zowel van uw handen op de rand te plaatsen terwijl je voeten zacht op de vloer van het zwembad rusten. Vanaf hier brengen je benen omhoog, op beide voeten te drukken tegen de zijkant van het zwembad. Beginnen met uw knieën gebogen, neem een diepe adem, gevolgd door een lange adem uit. Als je uitademt, verlengen je benen uit en weg van de rand, duwen je kont en lagere terug uit de buurt van de rand van het zwembad. Houd dit voor een paar seconden totdat je een stuk in uw benen en voeten voelt. Release en herhaal 10 keer.

Fin Sprints

Deze sprint fin is ter versterking van uw lagere lichaam en armen zonder dat druk op je voeten. Krijgen in het zwembad en een flipper zet op elke voet. Kies een fundamentele beroerte, zoals de schoolslag of de vrije slag, en sprint voor 25 m zonder te stoppen. Met behulp van de vinnen kunt verhogen van uw snelheid zonder het verhogen van de hoeveelheid druk op je voeten. Rest voor een paar minuten voordat het herhalen van de boor. Deze oefening dwingt je om het consumeren van een grote hoeveelheid zuurstof, die uw cardiovasculaire gezondheid en techniek van de ademhaling verbetert.

Fin herhalen

Deze oefening is ontworpen om uw flutterkick te verbeteren, alsook het versterken van de spieren van uw voet en been. Krijgen in het ondiepe gedeelte van het zwembad met een Trainingsplank. De training start door afwisselend van je benen in een snelle beweging, terwijl je armen houden uitgebreid en evenwichtig op de Trainingsplank. Ga zo snel als je kunt, terwijl op het bord voor 50 m. Rest gedurende 10 seconden voordat herhaald. Herhaal de oefening 10 keer.


gerelateerde artikelen