Beurzen en subsidies voor één vaders

February 12

Beurzen en subsidies voor één vaders

In een een-ouder gezin, kan het moeilijk zijn om evenwicht werk met het verhogen van een kind. Alleenstaande ouders die dromen van het nastreven van een universiteitsgraad zijn vaak gehinderd door financiële hinderpalen. Gelukkig zijn er een aantal beurs en grant programma's ontworpen om een HBO-opleiding meer betaalbaar en haalbaar. Enkele vaders kunnen profiteren van deze financieringsmogelijkheden zetten hun eerste graad, blijven hun onderwijs of wijzigen van de loopbaan.

Arkansas alleenstaande ouder Scholarship Fund

De Arkansas Single Parent Scholarship Fund wordt financiële steun verleend aan Arkansas ingezetenen die vrijheidsbeneming verzorging van ten minste één kind onder de leeftijd van 18. Enkele vaders die geïnteresseerd zijn in de toepassing voor de beurs moeten worden beschouwd als economisch achtergestelde en zekere vier jaar eerder niet hebben voltooid. Een uitzondering wordt gemaakt voor vaders die zijn het nastreven van een graad van Master of Arts in het onderwijs. Individuele prijs bedragen variëren en aanvullende geschiktheidscriteria varieert per provincie.

Arkansas alleenstaande ouder Scholarship Fund

614 East Emma Avenue

Suite 119

Springdale, AR 72764

479-927-1402

aspsf.org

BYU Marriott School alleenstaande ouder beurzen

Brigham Young-universiteit van Marriott School of Business biedt financiële bijstand aan de alleenstaande ouders die nastreven student of afgestudeerde graden. Enkele vaders die bewaring van de kinderen ten laste hebben kunnen toepassen als ze al hebben opgedaan aanvaarding tot een opleiding aan de School van Marriott. Toekenning bedragen variëren op basis van individuele financiële nood. Ontvangers zijn niet in aanmerking voor de verlenging van de beurs als ze hertrouwen terwijl ingeschreven.

BYU Marriott School

730 TNRB

Brigham Young-universiteit

Provo, UT 84602

801-422-3721

marriottschool.byu.edu

Richard en Joan Fleming alleenstaande ouder beurs

Enkele vaders ingeschreven aan de Universiteit van Wisconsin--Eau Claire kan gelden voor de Richard en Joan Fleming Single Parent beurs. De beurs is gericht op studenten van niet-traditionele leeftijd, hoewel enkele vaders van alle leeftijden kunnen van toepassing zijn. Studenten worden geselecteerd voor de $500 hoofdzakelijk op basis van financiële nood.

Universiteit van Wisconsin--Eau Claire

Kantoor van financiële steun

Schofield 115

Eau Claire, WI 54702

715-836-3373

uwec.edu

Emporia State University alleenstaande ouders met kinderen beurs

Emporia State University biedt de alleenstaande ouders met kinderen beurs voor single, gescheiden of weduwe van ouders met kinderen ten laste. Enkele vaders die bewaring van hun kinderen ten laste hebben kunnen toepassen voor de 2.000 dollar awards. De beurs staat open voor studenten die voltijds zijn ingeschreven op de undergraduate of graduate niveau. Financiële nood is sterk overwogen in het selectieproces.

Emporia State University

Student Success Program

1200 commercial Street

Campus vak 4065

Emporia, KS 66801

620-341-5481

Emporia.edu

Federale Pell subsidies

Met een laag inkomen enkele vaders, kunnen in aanmerking komen voor een Federale Pell Grant. Het Pell Grant-programma biedt onderwijs financiering van maximaal $5,550 jaarlijks aan studenten die in aanmerking komen. Aanvragers moeten minstens halftijds in een geaccrediteerde associate's of bachelor programma van de graad worden ingeschreven. Individuele prijs bedragen variëren, afhankelijk van de financieringsbehoefte, onderwijs kosten en de status van de inschrijving.

Vakgroep Education Building

400 Maryland Avenue, SW

Washington, D.C. 20202

800-872-5327

Ed.gov


gerelateerde artikelen