Activiteiten voor kinderen in Brazos Valley (Texas)

December 15

Activiteiten voor kinderen in Brazos Valley (Texas)

Samengesteld uit zes graafschappen ongeveer een uur ten noorden van Houston, heeft de vallei Brazos wijd open ruimte met verschillende smalls steden verspreid over. College Station, het huis van Texas A & M University, is het centrum van dit gebied. Activiteiten voor kinderen in overvloed, waarvan vele zijn buiten, met de Brazos rivier loopt door de vallei.

Musea

Het Kindermuseum van de Brazos vallei, in de stad van Bryan, biedt een praktische leerervaring voor kinderen. Activiteiten omvatten pretend winkelen bij de kinderen markt, de bouw op de wereld van het gebouw, de rubber ducky derby en spelen arts in het gezondheidscentrum. Ook in Bryan, de functies van de Brazos Valley Museum of Natural History vele kindvriendelijke vertoont zoals de ontdekking kamer met levende tarantulas, slangen en hagedissen, ijs leeftijd zoogdier sculpturen, fossiele collecties, Indiaanse artefacten en een natuurpad. Het museum biedt natuur kampen in de zomer onderwijzen de kinderen in de wetenschap en geschiedenis in een leuke, outdoor omgeving.

Klassen

In de stad van College Station, biedt U verf het een hands-on art ervaring voor kinderen. Het levert alles wat die u wilt maken van keramische meesterwerken. Expressies dans en muziek in College Station beschikt over klassen in alle stijlen van dans zoals jazz, pointe, kraan en ballet. Kinderen kunnen ook klassen in de muziek met mogelijkheden om te leren van de piano, viool en gitaar. Voor de kleine Turners biedt Brazos Valley Turnen jongens en meisjes klassen in tumbling, cheerleading en gymnastiek voor alle leeftijden en capaciteiten.

Familie plezier centra

In College Station biedt Grand Station Entertainment verschillende mogelijkheden voor de kinderen. Ze kunnen putt door de gloeiende midgetgolfbaan, ontwijken van vijandelijke troepen in de laser tag arena, proberen hun hand bij bowling, bezoek de snackbar en wat tijd doorbrengen in de video arcade. Geest Ice Arena heeft een ijsbaan schaatsen voor open skate keer, broomball games, kunstschaatsen lessen, kunstschaatsen wedstrijden, hockey lessen, hockey competities, ice shows en kampen voor kinderen.

Parken en recreatie

Somerville Lake, biedt net buiten de stad van Caldwell, een matrix water recreatie activiteiten. Het is een populaire plek voor varen, waar de kinderen kunnen snowboarduitrusting, buis en wakeboard. Vissen, zijn wandelen en het bekijken van de dieren in het wild ook mogelijkheden rond het meer. Oaks Park in College Station functies speeltuinen, disc golf, open speelvelden, basketbalvelden, zand volleybalvelden en picknickplaatsen. Bee Creek Park is 26 hectare gevuld met voorzieningen zoals een vijver, zwembad, natuurpadden, speeltuinen, tennisbanen, volleybalvelden zand en een arboretum.


gerelateerde artikelen