Energie pillen van het dieet

October 17

Energie pillen van het dieet

Vindt u een verscheidenheid van dieet energie pillen bij uw lokale drug of gezondheid-voedsel opslag, fitnesscentrum of on-line---deze energie pillen meestal belofte aan u afslanken of Toon je omhoog. De meeste zijn ineffectief. Sommige zijn gevaarlijk. Ze heten voedingssupplementen, niet onderworpen aan de Amerikaanse Food and Drug Administration, FDA, prescription drug veiligheid en effectiviteit bewijzen. Veel energie pillen van het dieet werkt op de riskante vooronderstelling dat hyping op uw metabolisme met stimulerende middelen versnelt vetverbranding.

Ingrediënten

Het woord dieet betekent een eten plan. Soms wilt u uw dieet voor weight-loss en soms prime uw voeding voor de bouw van het lichaam. Energie dieetpillen beloven beide in één tablet. Volgens Vince DelMonte, nationaal bekende fitness expert en online gastheer van uw zes Pack Quest.nl, zijn de twee meest voorkomende dieet energie pil ingrediënten guarana en efedrine. Beide zijn krachtige stimulerende middelen. Guarana is een Zuid-Amerikaanse boom met een hoger cafeïnegehalte aan dan koffie, en efedrine is te vinden in de traditionele Chinese stimulerend kruid, ma huang, gebruikt voor duizenden jaren om astma te behandelen. In 2009 publiceerde de FDA een lijst van 69 dieetpillen met gevaarlijke en verboden ingrediënten, waarvan sommige zeer giftig zijn.

Acties

Het vermeende voordeel van energie pillen van het dieet is gebaseerd op het idee dat een stimulans zal u actiever en uw stofwisseling stimuleren. Hogere activiteit en hyped metabolisme ertoe leiden dat u te branden van meer energie dan je zou als je minder actief. Energie wordt gemeten in calorieën, zodat kunt u het aantal calorieën die je verbrandt als u stimulerende middelen, volgens de Mayo Clinic toeneemt.

Veiligheid

De stimulerende middelen in energie dieetpillen versnellen alles in je lichaam, met inbegrip van uw hart en het zenuwstelsel, vaak voordat deze systemen worden geconditioneerd voor hogere prestaties. Hartaanvallen en beroertes, zelfs de dood, als gevolg van het gebruik van dieetpillen zijn gedocumenteerd. Onderzoek gepubliceerd in 2003 door wetenschappers bij het Center Osher voor integratiegeneeskunde aan de Universiteit van Californië, San Francisco, in "Annals of Internal Medicine," Toon dat minder dan 1 procent van kruidenproducten verkocht in de Verenigde Staten ephedra bevatten, maar ze goed voor 64 procent van alle bijwerkingen gemeld. Volgens 2005 Aanvraagrapporten gepubliceerd in "Forensische wetenschap International", zijn cafeïne overdosissen fataal. De toxische dosis is afhankelijk van uw lichaamsgrootte, algemene gezondheid en uw gebruik van andere stimulerende middelen.

Effectiviteit

Voeding wetenschappers in Mayo Clinic zeggen stijgingen van uw activiteit en metabolische tarief zal helpen uw lichaamsvet verbranden. Maar ze lijst meeste genotmiddel-stijl dieet preparaten als enige "eventueel effectieve" en "waarschijnlijk onveilige." Ze raden tegen het gebruik ervan. Terwijl Vince DelMonte sommige effectiviteit van dieet energie pillen erkent, beperkt hij strikt zijn goedkeuring aan hoogopgeleide bodybuilders, voor zeer korte termen en alleen onder zorgvuldig gecontroleerde en medisch gecontroleerde omstandigheden.

Disclaimer

Probeer niet te gebruiken energie pillen van het dieet voor een energieboost of voor crash-dieet weight loss. Zelfs als u alleen sporadisch of beperkt gebruik overweegt, adviseert de Mayo Clinic u eerst uw arts te overleggen en bespreken van andere methoden op basis van een simpel, voedzaam dieet en regelmatige lichaamsbeweging.


gerelateerde artikelen