De beste Cardio-oefening te verliezen buikvet

September 26

De beste Cardio-oefening te verliezen buikvet

Als je buik een van de grootste problemen-zones is, hebt je gelijk te schakelen aan cardio-oefening om te zetten uw buik. Cardio kunt u honderden calorieën verbranden in een enkele training, en werpen vet over je hele lichaam. Maar voordat u zich aan enkele vorm van oefening wijden, het is belangrijk om te begrijpen hoe vet verlies werkt, zodat u kunt gaan in een nieuwe cardio-regime met realistische verwachtingen.

Buik vet Basics

De beste Cardio-oefening te verliezen buikvet

Spot reductie--het idee dat u zich op vet op een bepaald gedeelte van je lichaam richten kunt--is helaas een mythe. Wanneer u gewicht verliezen, u het uit over je hele lichaam verliest en u kunt niet bepalen zal welke delen werpen vet eerst. In feite, kunnen Jessica Matthews van de American Council on Exercise meldt dat voor de meeste mannen, en sommige vrouwen, de buik het moeilijkste gebied te slim. Maar door verbranding van meer calorieën dan je eet, zult u uw lichaam opgeslagen vet gebruiken voor energie geforceerd en je ziet snel vet verliezen, met inbegrip van je buik.

Soorten Cardio

De beste Cardio-oefening te verliezen buikvet

Aangezien u niet kunt buikvet target, is er geen enkel formulier van cardio thats superieur voor uw buik afslanking. Maar u kunt werpen vet sneller door uw inspanningen concentreren op hoge-intenisty cardio dat je calorie branden maximaliseert. Hardlopen, springtouw, zwemmen, zijn hoge impact stapaerobics en krachtig fietsen alle goede keuzen voor belangrijke calorieën te verbranden in een enkele training. Het is echter belangrijk dat geleidelijk gaan werken aan hoger-intensiteitsoefening, en uw oefening plannen te bespreken met uw arts voordat u begint, vooral als u sedentaire overboden.

Cardio-richtsnoeren

De beste Cardio-oefening te verliezen buikvet

Terwijl er geen magie is formule voor het bepalen van hoe vaak en hoe lang deelnemen aan cardio, moet u streven naar een minimum van 30 tot 60 minuten vijf dagen per week; de meer intense uw workouts, hoe minder tijd u wilt besteden uitoefenen met het oog op resultaten zien. Als u problemen bij het vinden van een uur per dag ondervindt te oefenen, het breken van uw training in kleinere sessies; een 20 minuten durende uitgevoerd in de ochtend en 40 minuten van stapaerobics nadat werk is net zo effectief als een interne training van 60 minuten.

Interval-Training

De beste Cardio-oefening te verliezen buikvet

Steady-state cardio is een surefire manier om verbranden van calorieën en vet, maar te nemen van uw training naar een nieuw niveau-- en snellere resultaten zien--proberen intervaltraining. Interval-training bestaat uit afwisselende korte uitbarstingen van zeer hoge intensiteit cardio met langere periodes van matig tempo werk, en je kunt het proberen met vrijwel elke vorm van oefening. Integratie van enkele interval-trainingen in uw wekelijkse regime kunt werpen de buikvet sneller omdat je meer calorieën tijdens uw training, zowel in de 24 tot 48 uren daarna, volgens Shape magazine verbrandt. Om te proberen het, wandeling of fietstocht in een gematigd tempo voor twee minuten, dan sprint of cyclus krachtig gedurende één minuut; Herhaal de cyclus voor een totaal van 15 tot 20 minuten.


gerelateerde artikelen