Rauwe groenten eten maakt u gewicht verliezen?

January 20

Rauwe groenten eten maakt u gewicht verliezen?

Uw eten en drinken gewoonten zal direct invloed op uw succes van het verlies van gewicht. Consumeren voedsel dat hoog in calorieën dreigt te leiden tot gewichtstoename, zoals eventuele overtollige calorieën die u deelnemen op je lichaam als vet worden opgeslagen. Echter kan maken aanpassing van uw voeding plan, zodat je minder calorieën consumeren u helpen gewicht te verliezen. Rauwe groenten zijn meestal laag in calorieën en zijn dus goed voedsel keuzes voor die beperking van hun calorie-inname.

Afvallen

Als u geïnteresseerd bent in het verliezen van gewicht, deelnemen aan een consistente oefeningsprogramma en totale calorie-inname te beperken door een gezonde beslissingen voor eten en drinken. Wanneer u minder calorieën verbruiken dan je verbrandt, breekt je lichaam uw lichaamsvet te gebruiken als brandstof. Iedere 3500 calorieën tekort komt neer op over een pond van vet verlies.

Rauwe groenten

Rauwe groenten zijn kwaliteit voedsel keuzes, omdat ze je lichaam essentiële vitaminen bieden en voedingsstoffen nog laag in calorieën zijn. Volgens My Fitness Pal heeft een kopje gehakte rauwe wortelen slechts 52 calorieën, terwijl het verstrekken van het lichaam met 308 procent van de dagelijkse behoefte aan vitamine A en 13 procent van de dagelijkse vitamine C eisen. Een enkel kopje gehakte rauwe selderij heeft slechts 14 calorieën. Sommige groenten zijn hoger in calorieën, zoals avocado's die bezit van 290 calorieën.

Dagelijkse Calorie-inname

Gebruikt om te berekenen hoeveel calorieën je per dag moet eten, een online calorie calculator, die zal uw huidige lichaamsgewicht en uw typische activiteitenniveau zodat u met een geschatte waarde van het aantal calorieën die u branden per dag kunnen zijn. Met succes om gewicht te verliezen, het consumeren van 250 tot 500 minder calorieën dan het totale bedrag dat u branden per dag.

Overwegingen

Het is niet de consumptie van rauwe groenten, dat maakt je gewicht verliezen, maar de algemene lagere inname van calorieën, wanneer u kiest voor rauwe groenten in plaats van hogere-calorie snacks zoals chips of crackers. Echter, moet u controleren van uw totale inname en bijsturen indien nodig. Simpelweg toevoegen van rauwe groenten wat je meestal eet elke dag alleen wilt toevoegen aan het aantal calorieën u verbruikt en zal nadelig beïnvloeden uw succes van het verlies van gewicht.


gerelateerde artikelen