Waarom Is mijn buik plat totdat ik Sit Down?

September 14

Waarom Is mijn buik plat totdat ik Sit Down?

Als uw maag plat is totdat u gaat zitten, is een aanwijzing dat er een beetje extra gewicht in de lagere buik. Dit extra gewicht te verliezen is mogelijk met een paar aanpassingen van de levensstijl. Creëren van een calorie-tekort zal helpen u ongewenste maag vet te verliezen. Een calorie-tekort treedt op wanneer u calorie verbranding verhogen of calorieverbruik. Regelmatige lichaamsbeweging en gezonde eetgewoonten zal helpen u bereiken van uw doelen--zodat wanneer u gaat zitten uw maag relatief vlak blijft.

Aërobe activiteit

Waarom Is mijn buik plat totdat ik Sit Down?

30 minuten van aërobe activiteit per dag voor buik vet verlies te voltooien. Aërobe activiteit verbrandt calorieën, die bevordert vet verlies over het hele lichaam, met inbegrip van uw lagere buik. Matige activiteit is geschikt voor beginners. Selecteer activiteiten zoals wandelen of te fietsen op een vlak oppervlak. Verhoog uw calorie branden door het selecteren van krachtige activiteit, zoals joggen, zwemmen ronden of skaten.

Versterking van uw spieren

Waarom Is mijn buik plat totdat ik Sit Down?

Volledige twee kern kracht trainingssessies wekelijks. Gebruik speciale oefeningen, zoals de pelvische tilt te richten op de lagere buikspieren aan te spannen. Uitgaan liggen op uw oefening mat. Na het buigen je knieën lichtjes, til je bekken omhoog en houd de contractie gedurende vijf seconden. Blijven ademen door het verkeer en trek uw buikspieren aan te spannen naar uw rug. Laat de contractie. Herhaal 10 herhalingen. De spieren van uw buik rusten voor een dag tussen de trainingen. Bijvoorbeeld, als u uw lagere abdominals op dinsdag werkt, wachten tot donderdag voor de spieren opnieuw te werken.

Knippen Calorie-inname

Waarom Is mijn buik plat totdat ik Sit Down?

Een ander belangrijk instrument voor het vergieten van lagere buikvet is het eten van laag-calorie voedsel. Fruit zoals aardbeien, bosbessen, meloen, kiwi's en appels zijn een paar gezonde opties. Groenten, zoals groene Groenen, wortelen, komkommers, broccoli en bloemkool zijn ook caloriearme opties. Andere gezonde voedingsmiddelen bevatten magere zuivel, zoals kwark, magere kaas en magere melk. Eet hele korrels producten, zoals volkoren pasta, bruine rijst en havermout en mager eiwitbronnen, zoals zoetwatervis en zonder vel kip.

Speciale voedsel eten

Waarom Is mijn buik plat totdat ik Sit Down?

Speciale voedsel om te verliezen van lagere buikvet eten. Bijvoorbeeld verbetert twee keer per week het eten van zalm de prestaties van uw metabolisme, volgens "Fitness Magazine." Dit voedsel bevat hoge niveaus van omega-3 vetzuren. Andere voedingsmiddelen die deze stof bevatten omvatten lijnzaad, tonijn en walnoten. Ook het eten van amandelen dagelijks--amandelen verbeteren spiercontracties, die helpt bij het beter lagere buik workouts. Eet ongeveer 23 amandelen dagelijkse, beveelt "Fitness" tijdschrift.


gerelateerde artikelen