How to Cook lam hamburgers

October 3

How to Cook lam hamburgers

Lamsvlees is veel malser dan rundvlees of varkensvlees, en wanneer het lam grond in een hamburger is, kun je een hele nieuwe twist op de traditionele Hamburger-proces. Lamsvlees geeft een andere smaak, die u kunt mengen met toppings gebruik je niet normaal op een hamburger. Een 6-ounce Gebraden lam Hamburger 481 calorieën heeft, en dat is voor specerijen en een broodje. Grond lam heeft ook 33 gram vet, 13 daarvan zijn verzadigd. Aan de positieve kant biedt de burger 6-ounce 42 gram eiwit. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vrouwen is 46 en 56 voor mannen.

Stap 1

How to Cook lam hamburgers

Slijpen van het lamsvlees, indien nodig, en meng dit met de kruiden en specerijen die u selecteert. Een mix van munt, rozemarijn, knoflook, broodkruimels, koriander, venkel grond en komijn, evenals zout en peper, kan worden gemengd in de lamsvlees te geven de kruiden die u wenst. Uien, in blokjes gesneden en gemengd met het vlees, of bereid om te plaatsen op de top van de hamburgers, koppel ook goed met lamsvlees.

Stap 2

How to Cook lam hamburgers

Verwarm het kookoppervlak te niet hoger is dan 325 graden Fahrenheit. Lam heeft de neiging om char en branden gemakkelijk, dus koken het lam net bij de directe warmte af. De U.S. Department of Agriculture raadt koken lam op een vleeskuikens of een barbecue.

Stap 3

How to Cook lam hamburgers

Plaats het vlees op de vleeskuikens of grill en koken totdat het is alleen iets roze binnen. De hamburgers hoeft niet noodzakelijkerwijs te worden ontdooid vóór het koken, maar de meer bevroren het vlees is, des te langer het duurt om te koken. Lam hamburgers duurt ongeveer vijf tot acht minuten koken.

Stap 4

How to Cook lam hamburgers

Neem contact op het midden van de burger met een thermometer van het vlees. Het USDA beveelt een inwendige temperatuur van 160 graden Fahrenheit voor grond lam pasteitjes

Wat die u nodig hebt

  • Kruiden en specerijen
  • Uien
  • Vlees thermometer

gerelateerde artikelen