De beste vloer voor een sportzaal

September 12

De beste vloer voor een sportzaal

Wanneer u een huisgymnastiek maakt, zijn er veel factoren te overwegen, met inbegrip van het soort apparatuur die u zal opnemen en de lay-out dat meest geschikt worden zal voor het uitvoeren van diverse soorten oefeningen. Één element van een huisgymnastiek is belangrijk niet te vergeten is de vloer. U moet de vloeren zijn geschikt voor uw apparatuur, stevige en gemakkelijk te reinigen.

Kamer functie

U zult waarschijnlijk uw huisgymnastiek gebruiken voor een aantal doeleinden zoals het beoefenen van yoga, uitoefenen op aërobe DVD's, gebruik van vrije gewichten en eventueel uit te oefenen op een machine zoals een loopband, elliptische of stationaire fiets. Een multifunctionele vloer moet aangepast zijn aan uw behoeften, aangezien u waarschijnlijk niet zal hebben speciale behoeften zoals een basketbalveld of andere specifieke sport. Houten vloeren wordt meestal gebruikt voor multifunctionele gebieden; Als alternatief, kies een synthetische harde vloer als u nodig een minder dure optie of weten dat u zal niet kundig voor vieren zitten opwaarts met het onderhoud dat hout vereist.

Hou het schoon

Zoals u denken zou, is hygiëne een eerste zorg in een sportzaal, vooral voor de vloer. Kies vloeren die gemakkelijk schoon en gezuiverde te houden zal zijn. Voor deze overweging is een synthetische harde vloer uw beste keuze. Een artikel in "Recreatiemanagement" verklaart dat dit type is eenvoudig schoon te maken, en veel van deze vloeren ook een antibacteriële afwerking hebben.

Buiten de vloer

Uw overwegingen moeten gaan een beetje dieper dan de daadwerkelijke vloer materiaal. Controleer of uw vloer sterk genoeg om het gewicht van de oefeningsapparatuur, is vooral als uw huisgymnastiek niet zal op de eerste verdieping van het huis worden. Overwegen raadpleging van een aannemer over het toevoegen van extra verkwikkende onder de vloer en indien nodig. U kunt ook bieden sommige demping onder fitnessapparaten en Halterrekken door toevoeging van verwisselbare matten. Fitness wereld verklaart dat de rubbermatten apparatuur zal de vloer beschermen en ook een oefening machine te tegen stof en vuil beschermen.

Commerciële sportscholen

Als je op de vloer voor een commerciële sportschool of oefening studio beslissen, zal wat verschillende factoren wegen uw beslissing. Moet je een vloer die is gemakkelijk te reinigen, zoals een houten of kunststof harde vloer vanwege de prevalance van kiemen in de uitoefening van de openbare ruimten. Een bedrijf van de Bevloering van het beste type van bevloering te raadplegen voor het doel; bijvoorbeeld, moeten een basketbalveld een hard oppervlak zoals hout zonder veel geven, zodat de ballen stuiteren en spelers kunnen springen. Voor een multifunctionele ruimte kunt u gewoonlijk harde vloeren van hout of kunststof. Ook moet een BT530 instelling volgen van de Bevloering van de internationale normen.


gerelateerde artikelen