Gezonde alternatieven bij het bakken van Cupcakes

July 3

Gezonde alternatieven bij het bakken van Cupcakes

Cupcakes zijn een van life's little aflaten-petite, perfect ingericht, ze zijn alle de meer lekker voor het zijn een beetje frivole. Maar als je probeert te verminderen vet, suiker en snoep in uw dieet die deze traktaties lijkt misschien uit bereiken. Echter zijn er gezonde alternatieven die u gebruiken kunt bij het bakken van cupcakes om ervoor te zorgen u en uw gezin kunt genieten van hen, schuld-vrij.

Zoetstoffen

Een eenvoudige manier om te bezuinigen op calorieën en ook het maken van cupcakes diabeticus-vriendschappelijk is te vervangen door zoetstoffen voor enkele of alle van de suiker in het recept. "Één kom Allergyfree bakken" beveelt aan stevia – die een natuurlijke, plantaardige suiker alternatief – of xylitol, die wordt gebruikt in suikervrij tandvlees en dieet voedsel – als goede alternatieven aan regelmatige rietsuiker.

Volkoren meel

"Het alles Guide to koken voor kinderen met Diabetes" suggereert dat deel van de witte bloem in cupcake recepten vervangen door volkoren bloem. Dit verhoogt het gehalte aan vezels en eiwitten en omdat volkoren meel een complexe koolhydraten is kan het helpen voorkomen van pieken in de bloedsuikerspiegel. Het raadt het gebruik van een kwart volkoren meel, maar kunt u dit bedrag verhogen als u verkiest. Let wel, echter dat het gebruik van alle volkoren tarwebloem voor zware cupcakes zal maken.

Groenten puree

Voor magere cupcakes kunt u vervangen door merkt elke vorm van gepureerde fruit voor het vet in het recept, "Cupcakes van de Cake Mix arts." Populaire opties omvatten zeer rijpe geprakte bananen, appelmoes, pruimedant puree of zelfs pompoen purre. Vervangen met een gelijke hoeveelheid fruit, voor welke hoeveelheid olie heet indien gewenst. Als u niet wilt gebruik een fruitige smaak gewoon halve puree en een half olie.

Vetarme glazuur

Rijke glazuur is een van de beste delen van een cupcake, maar u kunt zelfs maken die gezonder door vervanging van full-vet roomkaas met een verscheidenheid van laag-vet, zoals aanbevolen door de "101 Gourmet Cupcakes in 10 minuten". Als u het maken van een botterroom glazuur kunt u vervangen door verminderde vette boter, of als het maken van ganache gebruik licht ranselende room of half. Vruchtenmoes maakt ook een smakelijke, voedzame topping.


gerelateerde artikelen