Home Remedies voor ernstige borst congestie en kortademigheid

July 8

Home Remedies voor ernstige borst congestie en kortademigheid

Kortademigheid, vaak omschreven als de verstikkende of verhongeren voor lucht, is een van de meest onaangename sensaties die een persoon kan ervaren. Mayo Clinic artsen een lijst van meer dan twee dozijn oorzaken. Zware borst congestie pluggen slijm de luchtwegen waardoor het moeilijk voor frisse lucht in te krijgen. Veel huismiddeltjes bieden snelle verlichting.

Oorzaken wegnemen

Ontsnappen aan ademhalings irriterende stoffen. Sluit uw Vensters en zet uw airconditioner, ervoor te zorgen dat uw luchtfilter is schoon, als uw congestie allergie gerelateerde is. Stoppen met roken, schilderij of andere activiteiten die lucht irriterende stoffen produceren. Congestie van het slijm is van uw longen verdediging te overlappen en verdrijven van schadelijke stoffen.

Duidelijke slijm

Hoest. Het is uw lichaam wijsheid voor het verdrijven van gevaarlijke troepenconcentraties van slijm. Haal diep adem voordat elke hoest elke hoest krachtiger te maken. Leg op uw bed met je bovenlichaam hangen over de rand, zodat je hoofd in de buurt van de vloer en hoest is. Dit helpt de zwaartekracht drain van de basis van je longen.

Drink veel van vloeistoffen om slijm waterige genoeg om gemakkelijk. Warme kippensoep echt werkt, volgens de Mayo Clinic artsen.

Fan van jezelf

Plaats een ventilator waar de lucht blaast direct maar zacht op je gezicht. Veel mensen lijden aan kortademigheid zeggen dat dit helpt slapen of rechtop zittend in een stoel.

Gebruik een luchtbevochtiger, vooral in de winter. Droge lucht verdikt slijm.

Koel de kamer

Verlaag de temperatuur van uw omgeving, maar niet laag genoeg om te huiveren. Een al te warme kamer vaak voelt "verstopte" en verergert kortademigheid.

Open een venster

Een venster openen en kijken in de verte. Een gevoel van opsluiting vaak verergert het gevoel van verstikking en kortademigheid. Een veranda of terras kan ook een goede remedie van het huis worden bij mooi weer.

Zwarte koffie drinken

Drink een kopje of twee sterke, zwarte koffie als uw hoesten en kortademigheid leiden van een astma-aanval tot en uw gebruikelijke redding inhalator niet beschikbaar is. Cafeïne, en een soortgelijke stof in kokos en chocolade, handelingen zoals sommige gemeenschappelijke astma medicijnen, verlichten van kortademigheid en verbetering van de goedkeuring van het slijm. Gebruik geen koffie als een regelmatige astma behandeling als het kan het verhogen van uw hartslag en bloeddruk teveel.

Wees voorzichtig

Raadpleeg uw arts vanuit huis als inspanning uw shortness van adem zo veel verergert dat gonna uw spreekkamer te vermoeiend is. Ernstige shortness van adem en borst congestie kunnen tekenen van longontsteking, bronchitis of vele andere ernstige aandoeningen die noodsituaties worden kunnen als huismiddeltjes die alleen worden gebruikt voor de behandeling.


gerelateerde artikelen