Goede rek voor kinderen

June 13

Goede rek voor kinderen

Uitrekken zich vóór fysieke activiteit is net zo belangrijk als de oefening zelf. Kinderen moeten rekken voordat u begint met elk type van training, dans of sport-programma omdat het zal helpen bij de voorbereiding van hun spieren en gewrichten voor de de activiteit. Stretching zal helpen verminderen van het risico van letsel zoals krampen en stammen, terwijl het verhogen van de flexibiliteit en bereik van de beweging. Rek moeten worden gedaan aan beide zijden van het lichaam en voor ten minste 10 seconden gehouden.

Knielende Stretch

Heeft uw kind knielen met beide voeten samengeperst en knieën uit elkaar. Haar armen moet langs elke kant van haar lichaam met beide palmen omhoog. Haar meer dan langzaam buigen alsof probeert te raken de vloer met haar voorhoofd hebben. Houd deze positie gedurende 10 seconden, ademhaling in de gehele. Release en herhaal.

Schouderbladen Stretch

Strek de schouderbladen door het hebben van uw kind staan met zijn armen uitgestrekt, parallel aan de grond. Houd de handpalmen naar achteren met haar duimen naar de grond. Heb haar druk op haar armen terug als een bal achter haar rug te knijpen. Ze moet blijven normaal ademen tijdens deze oefening 10 seconden ingedrukt. De stretch, inhale release en herhaal.

Hamstring Stretch

Heeft uw kind zitten op een mat met haar rug recht en beide benen uitgebreid voor haar. Buig het rechterbeen totdat de onderkant van haar voet naast het linkerbeen is. Leun naar voren, bereiken voor de tenen en adem uit. Houd 10 seconden, release en herhaal met het andere been.

Stretch kant

Hebben de stand van uw kind met haar benen-schouderbreedte uit elkaar, haar rechterhand op haar rechter heup en haar linkerhand overhead. Heb haar leunen naar rechts, alsof probeert te raken haar rechterschouder met haar linkerhand. Ze moet uitademen terwijl leunend, houd de stretch voor 10 seconden, terug naar de beginpositie en switch kanten.

Straddler Stretch

Vertel uw kind om te zitten met beide benen uit elkaar en uitgebreide aan beide zijden. Beide armen moeten worden uitgebreid voor haar met haar palmen op de verdieping. Houd haar rug recht, hebben haar naar voren leunen op de heupen, waardoor haar handen vooruit totdat haar borst dicht bij de vloer als haar lichaam toelaat zonder pijn. Vertel haar adem en houd de positie voor 10 seconden, terug naar de uitgangspositie en adem.

Overwegingen

Hebben uw kind stretch wanneer haar spieren warm door deel te nemen in een paar minuten van lichaamsbeweging eerst als stretching koude spieren tot letsel leiden kunnen. Uitrekken zich kan ook worden gedaan aan het einde van een oefening en voordat een ander. Vergeet niet te stoppen als het begint te kwetsen, niet dwingen de rekken en springkussen, ballistische bewegingen vermijden.


gerelateerde artikelen