Afgeroomde melk Vs. volle melk voor het bakken

June 14

Afgeroomde melk Vs. volle melk voor het bakken

De U.S. Department of Agriculture beveelt aan dat meest zuivel voedingskeuzes vetvrij of vetarme. Wanneer u zijn bakken, volg je deze aanbeveling te verlichten up uw taart, muffins, cookies of brood. Vervanging van magere melk voor volle melk kan invloed hebben op de textuur en smaak van uw eindproduct--maar als u zijn niet vergelijken het side-by-side met een gemaakt met volle melk, bent u waarschijnlijk te merken een groot verschil in meest gebakken goederen.

Vetgehalte

Volle melk en magere melk verschillen in vetgehalte. Terwijl de volle melk bevat ongeveer 3,5 procent vet, magere melk heeft geen. Een groot deel van het vet in volle melk is verzadigd, en teveel verzadigd vet kan verhogen van uw risico van het ontwikkelen van hart-en vaatziekten, zegt de American Heart Association. Door het ontbreken van vet neigt magere melk om te hebben een waterige, dunne textuur in vergelijking met geheel.

Rol in recepten

In de meest gebakken goederen is melk een vloeistof die helpt de droge ingrediƫnten samen te binden. Het vet in volle melk helpt mals en gebakken voedsel zo goed hydrateren. Cakes en muffins gemaakt met volle melk zijn doorgaans vochtbestendig en fijner van structuur dan die met magere melk. Als een recept melk wordt aangedrongen, maar niet vetpercentage specificeert, veronderstel dat het betekent volle melk.

Subbing met Skim

Bij het koken thuis, kunt u de afgeroomde melk voor volle melk in meest bakken recepten vervangen. Omdat u sommige van het vet hebt verwijderd, is het product dan namelijk kwetsbaarder voor draaien uit droog en taai. Letten extra niet overmix het beslag, die verder uw goodies verscherpen kan. Als je andere maatregelen om te verlichten up het recept--met behulp van eiwit in plaats van hele eieren of ter vervanging van boter of verkorting met fruit-puree--u kunt verwachten dat uw product op de drogere kant zullen dan als u al het vet aangedrongen door het recept oorspronkelijk had gebruikt.

Andere opties

Als u bekijkt niet de vet en calorie inhoud van uw gebakken goederen, gebruikt afgeroomde melk, want het is alles wat die u bij de hand hebben, kunt u een mock volle melk door het combineren van 1/2 kopje geƫvaporeerde melk met 1/2 kopje water maken invaller volle melk. U kon ook mengen met 1 kopje magere melk met 2 eetlepels gesmolten boter of margarine om in te halen voor de ontbrekende vet. Een andere optie is om te kiezen van verminderd-fat melk te vervangen door volle melk. Het zal nog steeds van invloed kan zijn op de definitieve structuur van het product, echter minder dramatisch dan als u skim.


gerelateerde artikelen