Wat voor soort olijfolie Will Make haar glanzend?

June 11

Wat voor soort olijfolie Will Make haar glanzend?

Bereiken van glanzende sloten lijkt misschien een ongrijpbare droom, met name voor mensen met droog of getextureerd haar. Het zuivere vocht dat je haar hunkert kan worden gevonden in olijfolie, in plaats van uw collectie van crèmes en serums. Olijfolie functies als zowel een intensieve leave-in conditioner en een dagelijkse frizz remedie. Kies de juiste formule van olijfolie aan uw haartype en glanzend en beheersbaar tresses gaan van een dagdroom naar de werkelijkheid kijken.

Formule factoren

Extra vergine olijfolie en geraffineerde olijfolie zijn het meest effectief voor het haar. Lichte formules hebben meestal chemische additieven die haar uitdrogen kunnen als in overmaat gebruikt. Zuivere olijfolie is dik, en biedt een intensieve behandeling van vocht en glans; het wordt meestal gebruikt door mensen met droog haar. Mensen met droog en beschadigd haar moeten chemisch gewijzigde olijfolie vermijden. Extra vergine olijfolie is algemeen verkrijgbaar in supermarkten.

Leave-In behandeling

Met behulp van olijfolie als een leave-in behandeling afhankelijk van haar van binnenuit voor langdurige glans. Jas je droog haar in olijfolie van de wortels naar tips en wikkel je haar in een warme handdoek om te helpen het bezinken. Laat de olie in je haar voor ten minste 40 minuten, en spoel het volledig. Masseer een zachte shampoo in de wortels van je haar en spoelen te verwijderen van de overtollige olie.

Dagelijkse Conditioner

Olijfolie maakt een geschikte plek behandeling voor droog haar--het temt kroezen en voegt onmiddellijke glans terwijl het maken van gespleten haarpunten minder merkbaar. Slechts een kleine hoeveelheid nodig is wanneer olie wordt gebruikt voor droog haar. Glad een dubbeltje-grootte bedrag door de uiteinden van je haar alleen. Kam je haar met een wide-kam te verdelen de olie zonder het gewicht van de wortels naar beneden.

Overwegingen

Olijfolie is het meest geschikt voor mensen met getextureerde, droge of beschadigde haren. Die met fijn haar moeten lichter opties zoals kokosolie of room gebaseerde behandelingen overwegen. Het kan moeilijk zijn om volledig spoelen olijfolie uit fijn haar. Als u kiest om het toepassen van een olie masker om fijne tresses, masseer een diep reinigende shampoo in je wortels; laat het druppelen omlaag via de uiteinden als u spoelen om vocht intact te houden.


gerelateerde artikelen