Gewrichten gebruikt bij het gooien van een honkbal

December 15

Gewrichten gebruikt bij het gooien van een honkbal

Hoewel Honkbal werpers zijn bekend voor hun frequente uitschakelen elleboog en schouder gezamenlijke verwondingen, goede vorm om te voorkomen dat deze verwondingen eisen dat u de meeste van de beweegbare gewrichten in je lichaam gebruiken. De bovenhandse honkbal gooien kan worden onderverdeeld in vijf basisgroepen van bewegingen: de wind up, vroege aanspanning, laat aanspanning, versnelling en opvolging.

Liquideren

De honkbal is gegrepen in je foute hand, en dit wordt gedekt door uw gehandschoende hand. Zowel ellebogen zijn gebogen, je rug is iets gekruld, uw schouders zijn getipt, een been is gekruld en opgeheven met een gebogen knie, de gewicht-dragende poot is licht gebogen en de nek is hield dus kun je kijken waar je de bal zijn gericht.

Vroeg aanspanning

De werper lunges en brengt gewicht naar het andere been. De heupen en de schouders zijn breed, de wervelkolom is ontvouwen, de gehandschoende hand beweegt met gebogen elleboog vanuit de buik, de foute arm wordt verhoogd met de bal sterk greep, de pols terug is gebogen en de elleboog wordt gehouden ten minste zo hoog als de schouder en is tot een hoek van 90 graden gebogen.

Laat aanspanning

Halverwege longe, beide knieën gebogen als het gewicht volledig aan de tweede etappe overgedragen wordt. De heupen gedraaid zodat ze worden geconfronteerd met de beoogde richting en dragen met hen de rug en schouders. De gehandschoende hand-arm is licht gebogen om uit te rusten van de handschoen aan de voorzijde van de heup, de foute arm is gedraaid op de schouder om de elleboog dicht bij het hoofd, de pols begint om recht en de rug begint te buig naar voren om vooruit te de schouders meer dan de heupen.

Versnelling

De poot is opgeworpen achter, beide knieën zijn gebogen, de wervelkolom is lichtjes krullen te duwen de schouders meer vooruit dan de heupen, de foute arm gaat vooruit, en de elleboog ondergaat valgus stress als het zich uitstrekt. De pols rechtzetten en de bal is vrijgegeven door de vingers en duim.

Opvolging

Ook bekend als vertraging, de foute arm-schouder worden extern 50-graden en de arm wordt gebracht over de romp en de rug krullen en draait om de duik van de schouders naar voren naar de kant niet-gooien. De eerste etappe is gekruld en getogen, en het gewicht dragende been is gebogen.

Gewrichten gebruikt in goede vorm

De gewrichten kunt u goed het gooien van een honkbal omvatten die in je vingers en duim, pols (straal-ellepijp en carpals), ellebogen, schouders, rug (wervel bogen en organen), heupen, knieën (dijbeen, scheenbeen en de knieschijf), enkels (tibia kuitbeen en talus), en voeten en tenen. Al met al, u gebruikt veel gewrichten in het lichaam, en een van deze op een bepaald punt in het proces van gooien kan worden gewonden. Uitputten goede vorm en warm goed voor het gooien van een honkbal.


gerelateerde artikelen