Solomon Wickey Cancer dieet

January 8

Solomon J. Wickey is een oudere Amish man die momenteel alternatieve helende methodes in Indiana praktijken. Hij is niet een arts of een professionele licentie gezondheidszorg. Voor meer dan drie decennia, hij heeft geweest ontmoeting met mensen die een breed-verscheidenheid van ziekten hebben, en veel anekdotische rapporten beweren dat hij van grote hulp geweest. Mr. Wickey is gebaseerd op een sterk geloof in God, voedingsadvies en kruiden aanbevelingen om te helpen die in nood zijn. Mr. Wickey geeft vrij advies voor degenen die kanker, hoewel hij beweert dat niet direct behandelen van de ziekte. Ondanks zijn positie, is hij beschuldigd van het beoefenen van de geneeskunde zonder een licentie. Raadpleeg een oncoloog als u kanker hebt en vraag of kruiden remedies veilig om aan te nemen zijn tijdens het ontvangen van conventionele kankerbehandeling.

Solomon Wickey

Solomon Wickey is bekend om zijn een visser, musicus, timmerman, paardkweker, tuinman, kruidkundige en iridologist, die is een persoon die heeft betrekking op ziekten kleuren en patronen in de iris van het oog. Het is onduidelijk wat Mr. Wickey van onderwijs en certificeringen zijn, maar hij ontwikkelde een reputatie vele decennia geleden voor zijnde kundig voor mensen van hun symptomen te verlichten. Hij ziet de zieke mensen van over de hele wereld, van wie velen hebben gekregen geen hoop op overleven vanuit het oogpunt van de reguliere geneeskunde. Door de jaren heen, Mr. Wickey ontwikkelde een protocol voor kanker, die werd beschreven in het boek van 2005, "Solomon de Touch - het leven en werk van Solomon J. Wickey," door June Naugle.

Zijn dieet kanker

Solomon Wickey van protocol voor kanker gaat helpen van het lichaam, geest en ziel door het hernieuwde geloof in God, positieve emoties, veranderingen in levensstijl en een regime van kruiden en voedzame voedingsmiddelen. Mr. Wickey is in wezen een traditionele geloof genezer die gewoon een meer natuurlijke dieet raadt. Zijn voedingsaanbevelingen zijn bedoeld om te worden gevolgd voor vier maanden en zijn kruiden aanbevelingen voor negen weken. Ten minste één pint elk vers BLEEKSELDERIJ en wortel sap wordt aangeraden dagelijks samen met een voeding bestaat voornamelijk uit vers fruit, bruine rijst, hele-korrels, tofu, amandelen, cottage kaas, boter en honing. Zijn kruiden aanbevelingen omvatten peterselie, Sirari, Pau D'arco, extract van rode klaver en apricot kernel extract. De doseringen zijn afhankelijk van geslacht, leeftijd en grootte.

Voedsel vermijden en veranderingen in levensstijl

Voedingsaanbevelingen ook betrekking hebben op het vermijden van alle soorten zout, suiker, zuivel, eieren, pinda's, witte verwerkte meel en dierlijke eiwitten. Mr. Wickey adviseert ook het vermijden van aluminium koken instrumenten, een magnetron en mainstream deodorants en anti-transpiranten. Andere aanbevelingen omvatten ten minste acht glazen gezuiverde water drinken elke dag, evenals de dagelijkse wandelingen nemen en bestuderen van de Bijbel.

Let op

Kanker is een levensbedreigende ziekte die momenteel geen remedie volgens de reguliere geneeskunde heeft, hoewel het is behandelbaar met medische interventie zoals radiotherapie en chemotherapie. Dieet factoren invloed natuurlijk heath, hoewel geen dieet wordt beschouwd als een effectieve kanker genezen. Solomon Wickey kan sommige goede, praktische dieet- en spirituele adviezen uitbrengen, maar hij wordt niet beschouwd als een gekwalificeerde professional door geaccrediteerde medische instellingen. Raadpleeg uw huisarts alvorens alternatieve benaderingen voor uw gezondheid.


gerelateerde artikelen