Hoe te verminderen lichaamsgeur natuurlijk

October 6

Deodorants en anti-transpiranten afweren zweet en geur snel, maar er is een trade-off voor het gemak. Deze producten kunnen bevatten mysterieuze ingrediënten die de huid irriteren of andere ongewenste gevolgen hebben. Bent u ziek van het gevoel als een experiment, gooi de deodorant en probeer een meer natuurlijke manier om te blijven geur-vrij. Huismiddeltjes, zoals baking soda, citroen en azijn, blijft u ruiken verse hele dag zonder die betrekking hebben op uw huid in chemische stoffen.

Stap 1

Wrijf een kleine hoeveelheid baking soda in de huid van de onderarm. Baking soda doodt bacteriën en houdt vocht weg. Maïszetmeel absorbeert vocht ook, maar het niet te ontdoen van de bacteriën.

Stap 2

Swipe oksels met een schijfje citroen. Het zuur doodt bacteriën en meer voorkomt in de ontwikkeling. Als alternatief, snack op citrusvruchten, zoals sinaasappels en grapefruits. Citrusvruchten spoelen van geur-veroorzakende toxines en help zet water door je lichaam.

Stap 3

Schar oksels met apple-cider azijn na het douchen. Zoals citrusvruchten verandert azijn uw lichaamseigen pH, zodat bacteriën niet kunnen op de huid overleven.

Stap 4

Dompel een katoenen bal in pepermunt, pine, lavendel of tea tree etherische olie. Schar oksels met de olie geven de huid een aangename geur te bestrijden bacteriën. Als pure essentiële oliën te sterk voor u zijn, probeer verdunnen met een beetje water voordat u het toepast.

Stap 5

Knabbelen op een takje peterselie na elke maaltijd. Peterselie niet alleen frissen adem--het Weert ook lichaamsgeur af. U kunt ook toevoegen 1 theelepel gehakte, verse peterselie aan een mok van warm water. Laat het steile voor vijf minuten, dan drinken.

Stap 6

Eet meer witte vis en beperken van de hoeveelheid rood vlees in uw dieet. Als je rood vlees eet, je lichaam breekt de eiwitten van het vlees, en die actie lichaamsgeur kan veroorzaken. Je lichaam doen niet hetzelfde met witte vis zoals tilapia, kabeljauw en heilbot.

Stap 7

Hebben een glas tarwegras SAP. Tarwegras effectief Weert lichaamsgeur, maar de smaak kan sommige mensen moeite. At eerste, Meng 2 eetlepels van tarwegras SAP met 3/4 kopje water. Geleidelijk verhoging van het bedrag van tarwegras SAP als je aan de smaak wennen.

Waarschuwingen

  • Als u ondervindt buitensporige lichaamsgeur of zweten, raadpleeg dan uw arts. U hebt een aandoening die het probleem veroorzaakt. Een overactieve schildklier draagt bij tot meer zweten, bijvoorbeeld, en sommige geneesmiddelen kan het ook.

Tips

  • Kijk voor natuurlijke Deodorant op gezondheid-voedsel of beauty-aanbod winkels. Deze deodorant bevatten meestal plantaardige ingrediënten om geur weg te houden.

Wat die u nodig hebt

  • Baking soda of maïzena
  • Citroen of andere citrusvruchten
  • Apple-cider azijn
  • Katoenen ballen
  • Pepermunt, pine, lavendel of tea tree etherische olie
  • Peterselie
  • Mok
  • Tarwegras SAP

gerelateerde artikelen