Zee glas stranden in Florida

October 10

Zee glas stranden in Florida

Waterkristallen wordt aangevraagd door ernstige verzamelaars evenals vakantiegangers op zoek naar een prettig strand tijdverdrijf. Het is leuk om te veronderstellen zijn oorsprong... misschien is het een fles Scherf smoorverliefd zeeman gooide overboord gevuld met een opmerking die hij aan zijn verloofde geschreven. Het kan natuurlijk hebben had veel minder romantische wortels en afkomstig zijn uit een vuilnisbelt of een groep van strand partiers. Maar hoe dan ook, van een persoon voor ongewenste andermans juweel.

Levering van waterkristallen

Hoewel het mogelijk is te vinden van waterkristallen op Florida stranden, wordt het steeds zeldzamer. Vanwege de verhuizing uit de buurt van dumping vuilnis in de oceanen en de kunststof ter vervanging van glas als verpakkingsmateriaal, is wassen niet voor de zwakkeren van hart. Veel is al verzameld, zodat degenen die vinden grote levert zoals te houden een geheim. Toch zijn er ten minste een paar stranden in Florida waard.

Soorten waterkristallen

Zee glas stranden in Florida

De meest wenselijke waterkristallen vanuit een collector's oogpunt heeft geweest tuimelde in de Oceaan tot een ijzig afwerking en is zeldzaam in kleur. Oranje en zwart zijn vaak ongewone, terwijl wit is vrij gebruikelijk, als zijn bruin en groen. Er is een breed scala van kleuren, zodat is het nuttig om een referentie grafiek om te zien hoe zeldzaam de stukken vindt u zijn, dergelijke de grafiek op de website van de West Coast waterkristallen raadplegen.

Waar te zoeken naar waterkristallen

Zee glas stranden in Florida

Stranden omringd door bevolkte kliffen dreigen te doen waterkristallen, als de golven agressief genoeg is zijn. In de dagen vóór afval ophalen, gooide mensen hun afval uit de rotsen in de zee. Stranden in de buurt van stortplaatsen en stortplaatsen zijn goede plekken om te troll, en het is de moeite waard te kijken naar een strand waar is er een dramatische verstoring in de zee of de kustlijn, omdat er mogelijk na een orkaan. Golfpatronen kunnen een significant effect hebben op zee glas deposito's. Stranden die partijen zijn al bekend zijn ook goede plekken om te jagen. Stranden die historisch actieve seaways flank zijn een bezoek waard, net als die met de gezonken schepen voor de kust, volgens OdysseySeaGlass.com.

Navarra Beach

Zee glas stranden in Florida

Op de Florida panhandle op de Gulf Coast, Navarra-strand is een ideale plek om te vinden van waterkristallen. De veranderende wind en zandduinen presenteren optimale omstandigheden voor de ontdekking van scherven. Navarra strand is rustig en afgelegen, gevuld met Verhuur huizen en flatgebouwen met koopflats, waardoor het een uitnodigende plek voor vakantiegangers om rustig slenteren en verzamelen van scherven. Zee glas jaagt gaande is een familie activiteit waarin de spanning van ontdekking, gevolgd door vergelijkingen van kleuren, vormen en maten. Uitdagingen zoals wie vindt een vorm van een hart, een dolfijn of de kleur van de groene zee kinderen op eindeloze sleuthing avonturen kunt verzenden.

Jacksonville naar kaneel strand

Zee glas stranden in Florida

Jacksonville stranden wordt gezegd dat het hebben van waterkristallen, volgens de Smithsonian Magazine website, genoeg dat het de moeite waard voor verzamelaars te schuren. En kaneel Beach, in Palm Coast, slechts een uur ten zuiden van Jacksonville, heeft ook gemeld dat waterkristallen. Kaneel strand is vernoemd naar haar kaneel-gekleurde zand en is een groeiende familie vakantie plek met resorts en andere huurwoningen.

Eilanden in Florida

Zee glas stranden in Florida

Zee glas jacht is een geadverteerde activiteit in Siesta Key, een eiland aan de centrale westkust van Florida en een klein eindje rijden van Sarasota. De locatie staat bekend om zijn witte zand en haar jaarlijkse wedstrijd van wereldklasse zand sculptuur, volgens de Siesta Key Florida vakantie website. Gezien alle gezonken schepen uit de Florida Keys, en hun rijke geschiedenis, zijn de stranden ook waard.


gerelateerde artikelen