Over de zevendaagse reinigen dieet

October 7

Vele versies van een zeven-daagse zuiveringen dieet bestaan. De bedoeling van een dergelijke reinigen onderneming wil ontdoen het lichaam van toxines---of deze worden vanuit omgevingsblootstelling, arme voedingskeuzen of van overmatige verwennerij. Velen die zich ertoe een reinigen verbindt verslag gevoel van lichtheid en vernieuwde energie, minder opgeblazen gevoel en maag ongemak, en over het algemeen betere gezondheid. Een zevendaagse reinigen, als in een voedingswaarde verantwoorde wijze gevolgd, kan hulp jump-start een verbeterde eten patroon of zelfs u te helpen een beetje gewicht verliezen.

Doel

Een zevendaagse reinigen kan helpen met gewichtsverlies, maar is echt bedoeld om te spoelen van de gifstoffen uit het lichaam. Toxines bombard het lichaam dagelijks---verontreinigende stoffen, pesticiden, sigaretten, overtollige vetten, kunstmatige ingrediënten en conserveringsmiddelen alle infiltreren onze wordt via de lucht en het voedsel dat we eten. Onze gezondheid, met inbegrip van huidaandoeningen, artritis, energie niveaus en spijsvertering gezondheid, kan nadelig worden beïnvloed door deze elementen. Een reinigen dieet plan te reinigen van het lichaam van deze verontreinigende stoffen en geven u een nieuwe start.

Functies

Een zevendaagse reinigen kan bestaan uit alleen vloeibaar is, zoals in de Master Cleanse, waarin wordt gepleit voor een verzinsel van citroensap, cayenne peper en ahornstroop of de Jump-Start Juicer, waarin wordt opgeroepen tot de consumptie van alleen vers fruit en groentesappen. Sommige reinigt staan u toe om een beetje meer voedsel te eten, maar te beperken van inname tot verse, biologische groenten en fruit en natuurlijke, gratis bereik, gras gevoerd vlees. Meestal zijn alcohol, cafeïne, zuivelproducten, suiker en bewerkte en geraffineerde granen uitgeschakeld grenzen. Sommige sluit vlees en tarwe ook. Reinigt mei worden gevolgd gedurende een voorgeschreven zeven dagen of enkele tot 21 dagen.

Effecten

Voorstanders van deze diëten verslag een gevoel van optimale gezondheid na een reinigen. Energie niveaus verheffen en dikwijls spijsvertering gezondheid verbetert. Gewichtsverlies kan leiden tot, het bedrag is afhankelijk van de uw plan zevendaagse reinigen en uw dieet vóór het reinigen. Vloeistof reinigt de neiging om te resulteren in meer onmiddellijke gewichtsverlies.

Overwegingen

Verlies van het gewicht van een zevendaagse reinigen kan een illusie en het pond zal terugkeren wanneer u uw normale dieet beginnen. De lever en de dikke darm zijn natuurlijke reinigingsmiddelen voor uw lichaam, zodat het aanbreken van een specifiek dieet om te reinigen onnodig kan zijn. Aangezien u waarschijnlijk nemen in minder voedingsstoffen, u kunt ondervinden een daling in uithoudingsvermogen tijdens de zeven dagen en moet schalen terug op lichaamsbeweging. Een zevendaagse reinigen gevolgd in een voedzame manier---uitsnijden van bewerkte voedingsmiddelen en richt zich op veel verse ingrediënten, magere eiwitten en geheel, ongeraffineerde granen---zou heel voordelig en u kan helpen creëren van nieuwe voedingsgewoonten.

Waarschuwing

Hoewel velen betere gezondheid tijdens een zevendaagse reinigen melden, leidt een reinigen dieet soms hoofdpijn of diarhea als u plotseling verhogen van uw vezel inname. Intrekking van de cafeïne kan ook leiden tot nadelige bijwerkingen. Wetenschappers en gewicht verlies deskundigen waarschuwen dat geen wetenschappelijk onderzoek de theorie achter een zevendaagse reinigen ondersteunt. Vloeistof gebaseerde reinigt zijn bijzonder omstreden en u moet Neem contact op met uw arts voordat u begint met een.


gerelateerde artikelen