De beste Machines van de oefening om spier te bouwen

April 21

De beste Machines van de oefening om spier te bouwen

Terwijl sommige mensen neerkijken op om het even wat maar vrije gewichten, een aantal machines hebben na verloop van tijd getest en bewezen zelf gelijk is aan of zelfs superieur aan vrije gewichten bij bepaalde oefeningen. Machines kunnen u veilig trainen zonder een spotter. Ze laten je spieren die je anders niet zou kunnen om te isoleren. Als u hebt al shunning fitnessapparaten en uw doel een volledige lichaamsbouw is, is het tijd om een tweede blik te nemen.

Chest Press Machine

De borst druk machine werkt uw pectorals, uw voorste deltaspier hoofden en uw triceps. Er zijn een aantal redenen om te kiezen machine borst persen over de free-weight-Bank. Als uw steun spieren worden moe maar uw pectorals liggen ons nog vers, kunt u de Bank free-weight follow-up met de borst drukt. De borst druk machine kan helpen sommige mensen met schouder problemen. Een zware bankdrukken is gevaarlijk uit te voeren zonder een spotter, maar een machine kunt u gaan allemaal uit zonder zorgen. Voor het uitvoeren van een borst drukt, aanpassen van de zetel, zodat de grepen zijn afgestemd op uw midden-pectorals, zitten op de machine en druk op het gewicht uit. Sets van 8 tot 20 herhalingen uit te voeren.

Shoulder Press Machine

De shoulder press machine werkt de deltoides, de bovenste pectorals en de triceps. De shoulder press machine heeft alle voordelen van de borst druk machine. De machine shoulder press is een uitstekende oefening om uit te voeren nadat de schouder halter persen. Veel sportscholen hebben niet speciale barbell schouder druk op stations, waardoor zware schouder werk moeilijk zonder de shoulder press machine. Voor het uitvoeren van een machine schouder pers, de stoel zodanig aanpassen dat de grepen iets onder uw bereik van de beweging liggen. Druk het gewicht omhoog. Sets van 8 tot 20 herhalingen uit te voeren.

Lat Tower

Kin-ups zijn de ultieme achteroefening, maar ze hebben een aantal nadelen. Het is moeilijk aan te passen van het gewicht dan je lichaamsgewicht, omhoog of omlaag. Als u om op te kin-ups bouwen zijn, is de lat tower je beste vriend. Zodra u hebt gekregen sterk genoeg om het verplaatsen van uw eigen lichaamsgewicht in lat pulldowns, zult u klaar zijn voor het uitvoeren van kin-ups. Aanpassen voor het uitvoeren van een lat pulldown, de stootkussens van de dij te houden je kont op de stoel. Pak de bar. Een greep van de palmen-naar voren zal de lats isoleren. Een greep van de palmen-rug houdt de biceps meer. Trek de bar tot het is lager dan je kin. In "Sterkte opleiding Anatomy," Robert Kennedy legt uit dat als je trek de balk achter je hoofd, u beter de onderste vallen en bovenste lats betrekken kunt, maar het vereist flexibele schouders en precieze vorm en misschien niet de moeite waard het risico van verwonding van de schouder. Uitvoeren sets van acht tot en met 12.

Beenpres

De leg press is een geweldig alternatief voor squats voor het bouwen van de kracht van het been. In feite, in de "Encyclopedie van Bodybuilding," vertelt Mr Olympia Jay Cutler auteur Robert Kennedy dat zijn eerste zware oefening in zijn been training niet de squat, maar de leg press. Voor het uitvoeren van een beenpres, zitten op de been pers machine. Verlaag de slee tot vlak voor je onderrug begint te rollen uit de buurt van de zetel. Dit is anders voor iedereen, afhankelijk van uw flexibiliteit. Als u dit goed doet, kan je de leg press zelfs wanneer heb je een slechte terug. Druk op de slee back-up, dat evenwel niet tot het vergrendelen van uw knieƫn boven. Uitvoeren sets van 10 tot 20.

Leg Extension Machine

In de "Encyclopedie van Bodybuilding," verklaart Robert Kennedy dat veel pro's hun been training met been uitbreidingen beginnen, waaronder acht-time Mr. Olympia Ronnie Coleman, huidige Mr Olympia Jay Cutler en Lee priester, de 5-voet 4 duim reus-killer. Dit is omdat de leg extension machine kunt u iets dat geen oefening in het echte leven kan doen: de spieren van de quadriceps volledig te isoleren. Voor het uitvoeren van een been verlenging, zitten aan de leg extension machine. Plaats uw schenen achter de pads. Strek uw benen tegen de weerstand. Doe deze oefening in sets van 10 tot 20.

Smith Machine

In "De nieuwe encyclopedie van moderne Bodybuilding," roept Arnold Schwarzenegger de Smith machine zijn favoriete machine. Het is makkelijk te zien waarom. De Smith-machine is waarschijnlijk de meest veelzijdige machine in uw sportschool. Het is een barbell die verticaal langs gids bars glijdt. Het elimineert de noodzaak voor evenwicht en zorgt voor de plaatsing van veiligheid vangst zware oefeningen om veilig te maken voor het uitvoeren van alleen. Met een Smith machine die kan je squats bankdrukken, schouder press, staande kalf werpt, haalt zijn schouders en vele andere klassieke, effectieve oefeningen.


gerelateerde artikelen