How to Be een goede stiefvader

February 9

How to Be een goede stiefvader

Zelfs als een man een goede relatie met zijn vriendin heeft of verloofde van kinderen, hun moeder trouwen en hun stiefvader steeds dingen kunnen wijzigen, of u begrijpen de redenering achter de verandering of niet. U werkt op uw relatie met uw stiefkinderen of u al een goeie dat u doorgaan wilt, leren hoe te een goede stiefvader zal hebben zijn ups en downs met moeilijke dagen en gemakkelijk dagen, die is waarom consequent in hoe u ermee is sleutel.

Stap 1

Praat met uw partner over uw rol in het disciplineren van uw stepkids, adviseert Dr. Phil McGraw, geestelijke gezondheid professional en talkshowhost. Tenzij de kinderen erg jong zijn, ze kunnen opnieuw verteld wat te doen of gedisciplineerd door iemand die ze niet bekijken als hun echte ouders. Jouw taak is om te praten over uw rol als tucht met uw vrouw en zelfs uw stiefkinderen van biologische vader – als dit een plausibele situatie is. Bijvoorbeeld misschien u eens dat uw baan bij de start gewoon is om te helpen handhaven van de regels maar niet handvat feitelijke discipline, die aan de biologische ouder te laten.

Stap 2

Praten over uw problemen met uw stiefkinderen in plaats van ze te houden aan jezelf. Wanneer u dit doet, is het echter noodzakelijk dat u een rust en nonconfrontational manier onderhoudt, adviseert Alan Kazdin, directeur van het Parenting Center en kind voeren kliniek aan de Yale University en de Voorzitter van de American Psychological Association. Wanneer er spanning, maak er een punt om te laten uw stiefkinderen weten dat je altijd bereid om te praten en discussiëren over uw relatie met hen te helpen vinden van manieren om het beter.

Stap 3

Worden van uw stiefkinderen aanhanger. Hun uitleggen dat je hun bondgenoot, maar u op geen enkele wijze op zoek naar hun biologische vaders om plaats te nemen, adviseert Dr. Phil. Support hun relaties met hun vader, moeder, broers en zussen en vrienden bent door te stimuleren hen om goede communicatie met familie en vrienden te hebben. Laat ze weten dat ze tot u om te praten over problemen of probleem die ze hebben kunnen komen. Ondersteunen ze door hen te helpen wanneer ze om uw hulp vragen en door te stoten uit als ze vragen u om dit te doen. U kunt ook uw steun weergeven in eenvoudige manieren, zoals juichen uw stepkids op bij zijn voetbalwedstrijden en tijdens zijn voetbal toernooien.

Stap 4

Behandel uw biologische kinderen hetzelfde als u behandelen uw stiefkinderen, adviseert Dr. Phil. Een van de beste manieren om een goede stepparent is om favorieten te tonen en om ervoor te zorgen dat u alle kinderen in de familie gelijk behandelen.


gerelateerde artikelen