3 manieren om te voorkomen dat lopers tepel

August 8

Runner's tepel gedefinieerd

Runner's tepel wordt veroorzaakt door het schuren van een zweet doordrenkte top op de borst, met name tijdens de lange zomer loopt. U hebben ooit gegaan voor een lange termijn in een katoenen T-shirt of sport-BH, bent u waarschijnlijk bekend met runner's tepel.

Investeren in de beste (stoffen)

Er zijn verschillende manieren om te voorkomen dat runner's tepel. Hoewel krachtige stoffen gemaakt door bedrijven zoals Under Armour meestal een beetje duurder dan de meeste katoenen T-shirts zijn, is het de investering om te voorkomen dat deze uiterst pijnlijke aandoening meer dan waard. Dit soort kleding transporteert het zweet van het lichaam, waardoor schuren voorkomen tijdens een lange-termijn weg. Mannen runner's tepel kunnen voorkomen door lopen zonder een shirt (Vergeet niet de zonnebrand). Vrouwen moeten ervoor zorgen dat hun sport BH past precies, als een slecht passende sport beha ongemak kan veroorzaken.

Lube omhoog

Een andere manier ter voorkoming van runner's tepel of schuren van elders op het lichaam, is toe te passen van een glijmiddel, zoals Vaseline of Bodyglide naar de potentieel getroffen gebieden. Sommige mensen adviseren ook die betrekking hebben op de tepel met een band steun ter voorkoming van schuren, hoewel de verwijdering van de band-steun kunnen pijnlijk hebt u een harige borst. Ook, kan de band-steun niet houden aan de huid voor de duur van de vlucht.


gerelateerde artikelen